O2i

Hur man öppnar ett företag köpcentret kiosk

Drömmer du om att äga din egen detaljhandeln

Drömmer du om att äga din egen detaljhandeln? Om så är fallet vad håller dig från att inte öppna en dag? Om det handlar om tiden och budgeten, det finns inte mycket av ett problem i dessa dagar. Du kan istället börja en kiosk verksamhet som ett alternativ till att starta en stor butik. Med en kiosk, betalar du mindre för hyra och löner och du inte har så mycket materiel att arbeta på dag efter dag. Om du är intresserad av denna typ av verksamhet, styras av följande steg för att öppna en kiosk:

  • Tänk vilken typ av verksamhet du vill starta. Väg i två olika typer av metoder när det gäller att starta en liten kiosk. Den första är ett franchise-företag, medan det andra alternativet är dina egna affärsidéer. Den första är mycket lättare att hantera eftersom du kan få stöd som du behöver från moderbolaget. Däremot ger det inte dig så mycket flexibilitet. Å andra sidan kan dina egna affärsidéer innebär en hel del risker och kräver mycket arbete. Du kan dock få mer vinst med det här alternativet och du kan göra de nödvändiga förändringarna om du ser behovet av att göra det.
  • Tala med förvaltningen av köpcentret i ditt område. Välj en kvartersbutik som du vill starta din kiosk verksamhet i. Sedan, tala med ledningen så att du vet allt du behöver veta för ditt företag som nödvändiga dokumentationer, gäller avtal och ekonomi.
  • Prata med de anställda i köpcentret. Tala till flera arbetstagare i köpcentret som du eyeing att vara värd för din kiosk verksamhet. Ställa frågor till dem som kan hjälpa dig att hitta den bästa platsen i köpcentret, behoven hos de flesta av kunderna och atmosfären i köpcentret som arbetsplats.
  • Förbered din egen plan kiosk verksamhet. Nu när du har en allmän uppfattning om vad företag att starta och där du kommer att öppna den, utarbeta din affärsplan. Planen måste omfatta driftskostnader, procedurer, vinster och liknande. Det är viktigt att du utforma affärsplanen tillräckligt bra eftersom de flesta köpcentret förvaltningsbolag och finansbolag kräver en bra affärsplan innan du kan få gå signalen.
  • Säkra finansiering för ditt kiosk verksamhet. Om du behöver finansiering för ditt företag, få det gjort tidigt i bilden. Sök efter de bästa företagslån eller personliga lån på marknaden så att du kan ha ekonomi att starta kiosken verksamheten.
  • Stänga affären med förvaltningen av köpcentret. Registrera alla nödvändiga avtal och överenskommelser med köpcentret som du väljer. Detsamma gäller franchise bolag om du bestämmer dig för att välja detta alternativ kiosk verksamhet.
  • Fylla på varor för kiosken. Köpa varor så att du har tillräckligt med lager för att göra kiosken kör för två månader eller så. Men är shopping för varor på detta sätt sant bara om du inte arbetar ett livsmedel kiosk.

Hur man öppnar ett företag köpcentret kiosk. Tänk vilken typ av verksamhet du vill starta.
Hur man öppnar ett företag köpcentret kiosk. Tänk vilken typ av verksamhet du vill starta.

Ett litet köpcentrum kiosk företag har stora möjligheter att erbjuda dig. Du kan göra det till en språngbräda för att öka ditt företag förr eller senare. För nu, gör din väg till framgång i denna lilla kiosk verksamhet.