O2i

Hur man öppnar en verkstad

Kunskap om verktyg och maskiner är den bästa färdighet som du måste ha om du planerar att öppna en verkstad. Du kan ha den bästa utrustningen, rätt mängd pengar och mest strategiska plats för en verkstad, men om du inte vet hur man använder en enkel maskin eller inte är bekant med användningen av dina verktyg, din verkstad företag kommer inte att lyckas. Utöver nämnda färdighet, behöver du dessa tips som hjälper dig att öppna en verkstad:

  1. Sök efter den bästa platsen att placera din verkstad. Eftersom maskiner och verktyg kan få enorma storlek, välj en egenskap som är stor nog att rymma alla dina instrument. Du kan behöva köpa en fastighet. Leasing ett är också ett alternativ men eftersom verkstäder köras på lång tids drift, kan de leasingavgifter ackumuleras till en enorm mängd, och kanske till och med överträffa priset på fastigheten. Se till att platsen för egenskapen är tillåtet genom zonindelning lagar för verkstaden drift affärer. Strängt taget, bör platsen för en verkstad att vara nummer ett övervägande när man sätter upp den här typen av verksamhet. Utan en lämplig plats, är det omöjligt att fastställa en verkstad.
  2. Konstruera en affärsplan för din verkstad. Skriv ner den utrustning du behöver köpa, antalet personer som du har att anställa samt dina mål kunder. Det är också viktigt att du inkluderar olika typer av tjänster som du kommer att rendering.
  3. Registrera din verkstad affärer med rätt myndighet i din stat, stad eller län. Ansök om en statlig omsättningsskatt nummer. Följa alla lagar och förordningar som täcker drift verkstad.
  4. Organisera all utrustning du behöver för att driva din verkstad. Du kan köpa dina verktyg och maskiner. Du kan också hyra dem om du inte har tillräckligt med pengar för att köpa ut dem rätt. Bli inte avskräckt om du inte kan köpa din egen utrustning ännu. Som ditt företags mekanisk verkstad blomstrar, kommer du att kunna göra inköp i god tid. Vet också, vilka verktyg du behöver. Överväga att investera på huvudet provtagare, CNC paketresor verktyg, Chuckar, adaptrar, fräsar fluga, kuddar maskiner och spännhylsor.
  5. Sätt ett kontorsutrymme i din verkstad varvet. Du kan ställa in en liten byggnad i ett område där du kan tillgodose dina kunder, hålla dina faktureringsfiler, listor costumer, datorer, dokumentskåp, tabeller och andra grejor kontor relaterade till din verksamhet.
  6. Anställa människor som har tidigare arbetslivserfarenhet med jobb verkstaden. Det är svårt att utbilda folk på jobbet. Så gör det till en skyldighet för de sökande att de bör ha kunskap och expertis med maskiner och verktyg.
  7. Hyr en sekreterare för ditt kontor. Du behöver någon som kommer att göra telefonsamtal, skicka faktureringar till kunder, hantera löne listor, datafil och mannen på kontoret.
  8. Bygg upp din verkstad med verktyg och reservdelar synnerhet sådana som är svåra att hitta eller som ofta kommer kort med leveranser.
  9. Kontakta en leverantör som kan ge dig gott om bestämmelser för dina behov.

Hantera ett företag verkstad kan vara ett utmanande jobb

Hur man öppnar en verkstad. Sök efter den bästa platsen att placera din verkstad.
Hur man öppnar en verkstad. Sök efter den bästa platsen att placera din verkstad.

Hantera ett företag verkstad kan vara ett utmanande jobb. Hantera ditt företag personligen så att du kan övervaka dess utveckling mer effektivt. Du kan tilldela en övervakare om du inte kan vara fysiskt runt hela tiden, men åtminstone, vara närvarande och köra det på egen hand 90 procent av tiden.