O2i

Hur man öppnar en sparsamhet butik

Sparsamhet butiker är butiker där du kan oftast köpa billiga begagnade varor. Det finns två typer av sparsamhet butiker: de som är specialiserade på en viss kategori av begagnade varor (t.ex. begagnade kläder, begagnade böcker, begagnade möbler, etc.) och de som säljer en mängd olika objekt (dvs, allmän sparsamhet butik). För en konsument eller köpare, sparsamhet butiker är butiker där de kan vara sparsam med sina köp. För en entreprenör, sparsamhet butiker finns möjligheter att vara sparsam, liksom, de är de minst dyra butiker för att installera och underhålla. I den här artikeln kommer du läsa tips och idéer om hur man öppnar en sparsamhet butik-vare generalist eller specialist-av ditt eget.

Ett. Förbered det väsentliga. De är som följer:

Hur man öppnar en sparsamhet butik. Business registrering, licenser och tillstånd.
Hur man öppnar en sparsamhet butik. Business registrering, licenser och tillstånd.

  • Business registrering, licenser och tillstånd. Kontrollera med din stat, län, eller myndigheter stad först om sparsamhet butiker är tillåtna inom ditt område eller zon. Om de inte är förbjudna, säkra de nödvändiga registreringar, licenser och tillstånd. Detta steg innebär vanligtvis juridiska pappersarbete och är relativt lätt att göra. Kom upp med en mycket bra firma.
  • Affärsplan. Man skulle kunna tro att sparsamhet butiker inte behöver backas upp av en bra affärsplan. Tänk igen. En sparsamhet butik är precis som alla andra företag. Det kräver planering och strategizing, annars kommer du inte vet var du ska börja eller hur man ska gå vidare från där du är. Din affärsplan är också avgörande för din erhålla ytterligare kapital från låneinstitut eller banker. Så, komma med ett giltigt och sund affärsplan.
  • Butiksyta. Två viktiga faktorer måste komma ihåg när vi letar efter butiksyta: tillräckligt med utrymme och bra läge. Se till att din framtida butik har tillräckligt med utrymme för dina artiklar. Men, vad bra de poster vara om ingen kommer att se dem, än mindre köpa dem? Svaret är bra plats. Bra platser för sparsamhet butiker är områden där det finns mycket trafik eller där det finns en massa människor.
  • Store, utrustning och tillbehör. Det viktigaste är att kassan, pris taggning verktyg eller maskiner märkning, ställningar och hyllor för att visa dina varor, kreditkort maskiner kort och bokföringsmaskiner. Kom också ihåg att köpa förnödenheter för den dagliga verksamheten såsom affärs leveranser (t.ex., häftapparater, klammertråd, celluloid tejp, gem, etc.) och rengöringsmedel.
  • Business skyltning. Förbered exteriör och interiör skyltning. Den yttre skyltar är synliga för allmänheten och ska vara stor och tillräckligt attraktiv för att dra folk i. Interiören skyltning är för att identifiera olika områden i din butik så att din butik besökare lätt kan hitta vad de söker.

2. Fylla ditt lager. I huvudsak kommer du att köpa begagnade objekt och sedan sälja dem till en markant upp priset till allmänheten. Där kan du hitta sådana saker? Det finns många ställen där du kan köpa begagnade varor till fyndpriser. Varvet försäljning och garage försäljning, till exempel, är bra källor av begagnande poster. Du kan också köpa varor från andra secondhand butiker. Du kan också skaffa sändning objekt, i vilket fall du kommer att visa sändningen objekt i din butik (på en markant upp priset, naturligtvis) och, efter objektet har sålts, du betalar ägaren det pris du ursprungligen kommit överens om för det avsända objektet.

Tre. Annonsera din butik. Avsätta lite budget för reklam i lokala media. Överväg distribuera flygblad meddelar ditt företag. Starta din butik med en bang-se till att din invigningen är storslagen. En invigning är bra reklam, också.

Affärsplan. Butiksyta.
Affärsplan. Butiksyta.

När du har satt upp och öppnat din butik, alltid fylla på ditt lager så att du aldrig kommer att köras av objekt att sälja och dra nytta av.