O2i

Hur man öppnar en Midas koncession

År 1956 öppnade en butik syftar till att ge service för bil ljuddämpare och andra delar avgaser på ett fordon sin verksamhet. Det drivs först i Georgien och fick sitt namn efter den legendariska kung Midas med den gyllene touch. Således Midas servicecenter föddes och antog parollen "Lita på Midas Touch". Det grenade senare ut till kedjor, fick namnet Midas Ljuddämpare, att stå för ljuddämparen tjänst för vilken de är kända. Under de följande åren från starten, blev företaget populär som experter Auto Service. Sedan dess har de engagerade i alla typer av Auto Service bortsett från ljuddämparen tjänst. De expanderade därmed bromsar, flytande förändringar och suspensioner. Midas är nu franchiseavtal för mer än 17 länder världen över.

Om du vill öppna en Midas franchise, ta del av följande tips:

Hur man öppnar en midas koncession. Besök midas hemsida och ta reda på hur du kan ansöka om koncession.
Hur man öppnar en midas koncession. Besök midas hemsida och ta reda på hur du kan ansöka om koncession.

  1. Besök Midas hemsida och ta reda på hur du kan ansöka om koncession. Läs instruktionerna mycket väl. Gå till franchise ansökan sidan och fyll i ansökningsformuläret. Vara sanningsenliga med de uppgifter du tillhandahåller. Du kan skicka in din ansökan via e-post eller fax. Du kan inkludera en begäran om dem att skicka dig informationsbroschyrer i bolaget.
  2. Vänta tills resultatet av din ansökan. Du kan få en bekräftelse via e-post eller så kan du få ett telefonsamtal. Om du har brister som orsakar din diskvalificering för franchise, agerar i denna fråga på en gång så att du kommer att få omprövning.
  3. Betala franchiseavgifter. Se till att din ekonomiska situation kommer att kvalificera dig för franchise. Du måste åtminstone ha en nettoförmögenhet på 250 tusen dollar och 75 tusen dollar kontant likviditet. Du måste ha förvaltning eller ägande erfarenhet även med andra områden, i syfte att öka din kompetens.
  4. Var redo även betala en 10 avgift procent royalty bortsett från 10 tusen dollar per år franchiseavgift.
  5. Utnyttja lån från Small Business Administration (SBA) eller andra finansinstitut i ditt område. Det är bra att notera att SBA rapporter visar endast 4,26 procent betala tillbaka misslyckande bland Midas lån. Därmed lån sökande till Midas serien är i allmänhet väl emot av SBA.
  6. Anställa för att fungera som dina assistenter. Börja med 10 anställda. Du kan använda mer när du utöka din verksamhet.
  7. Genomgå utbildning på huvudkontoret i Midas Company en månad innan du öppnar din butik. Utbildningen kommer att pågå i cirka tre veckor. Ytterligare två veckors träning kommer att behövas på den plats där du kommer att använda din franchise.
  8. Studera säkerhet och trygghet förfaranden Midas Company. Du kan prenumerera på nyhetsbrev från den huvudsakliga företaget för uppdateringar. Du bör också delta i möten och konferenser, så att du kommer att informeras med hur det går i företaget som helhet.
  9. Träna ditt folk i enlighet med Midas standarder. Du bör kunna göra detta efter att du har genomgått den månadslånga utbildning på Midas högkvarter.
  10. Strikt tillämpa standarden operativsystemet i bolaget bland dina medarbetare. Försök inte avleda från dessa standarder som du riskerar att få din franchise avbryts om du befinns vara i strid.

Kunskap om ditt franchising företag är ett måste om du vill lyckas verka under föreskrivna förhållanden av Midas Company. Det räcker inte att du har öppnat en Midas franchise. Du måste också hålla ditt företag i enlighet med de normer som fastställts av moderbolaget.