O2i

Hur man öppnar en landskapsarkitektur verksamhet

Om du älskar växter och har en grön tumme

Om du älskar växter och har en grön tumme, kan du överväga att starta din alldeles egna landskapsarkitektur företag. Det tar lite skicklighet och ett öga för skönhet, symmetri och balans att göra bra på detta område. Du behöver också sätta i hårt arbete eller anställa rätt människor att göra ett bra jobb.

Om du vill öppna ett landskapsarkitektur företag, här är några saker du behöver komma ihåg att komma igång.

Hur man öppnar en landskapsarkitektur verksamhet. Utvärdera dina kunskaper och företag kunnande.
Hur man öppnar en landskapsarkitektur verksamhet. Utvärdera dina kunskaper och företag kunnande.

  • Utvärdera dina kunskaper och företag kunnande. Innan du bestämmer dig för att äga ett eget företag, måste du ta reda på om du har personlighet för det. Till exempel är en företagare tar mer hårt arbete än att arbeta på en 9-5 jobb. Du måste vara wiling att arbeta helger och långa timmar för att få ett projekt gjort. Du har bokstavligen att vara villiga att komma ner och smutsiga. Håll också i minnet att verksamheten är säsongsbetonad, så du måste tänka ut sätt att tidvattnet dig över under vintersäsongen. Du måste vara beredd att dra skräp från platsen och göra ett jobb inom de juridiska stadens begränsningar (detta innebär att du helt enkelt inte kan lämna dina sticklingar och smuts ut på trottoaren). Dessutom måste du vara professionell. Det betyder att du måste kunna tala med kunder på ett artigt sätt och leverera vad du lovar vid överenskomna tiden. Slutligen måste du veta allt om växter för om du inte kan få en trädgård att växa, kommer folk inte anställa dig.
  • Bedöma efterfrågan. Innan du öppnar upp alla företag, måste du se till att det finns en efterfrågan på din tjänst eller produkt. Om du bor i ett område som är alla byggnader med knappast någon grönska, kanske du vill ompröva ditt företag. Höga bostadsområden med spretande gräsmattor är din bästa insats. Om det finns en hel del nybyggnation pågår, kontrollera dessa områden. Tänk på lång sikt av ditt företag eftersom du vill upprepa kunder för att vara framgångsrik.
  • Få din utrustning tillsammans. Du behöver en pickup och dina trädgårdsredskap. Exempel är lövblåsare, kratta, kvast, gräsklippare, häcksax, skottkärra, väskor gräsmatta, handskar trädgårdsskötsel samt din arsenal av gödningsmedel och andra trädgårdsredskap och redskap. Du behöver inte gå ut och få helt nya saker så länge det är skarpt och i gott skick.
  • Registrera ditt företag och få nödvändig dokumentation. Gå och registrera ditt företag. Tänk på ett bra namn för ditt företag, kommer även en beskrivande en fungera bra. Du måste ha erhållits och till en arbetsorder blankett. Om du har en lastbil, få ett klistermärke placerat på sidan av dörrarna så att din lastbil kan hjälpa till att marknadsföra dina tjänster. Bortsett från alla andra nödvändiga handlingar du behöver, få en försäkring för ditt företag, särskilt om en arbetstagare blir skadad på arbetsplatsen eller om du skadar din klients egendom. Slutligen, få din Bilförsäkringar är i rätt ordning, eftersom när du ändrar din lastbil använder för att yrkesmässig användning, måste du få försäkringsrörelse bil för det.
  • Annonsera dina tjänster. Få ordet ut på ditt företag. Ta ut en annons i gula sidorna. Sätta upp en liten hemsida. Prova att lägga något på kyrkans anslagstavla eller samhället styrelsen vid den lokala stormarknaden. Kontakta en lokal butik trädgårdsarbete utbudet och lämna några flygblad där.
  • Gör bra arbete varje gång! Word of mouth är din bästa reklam så se till att du gör ett fantastiskt jobb. Enligt löfte och över leverera varje gång för att hålla din kund nöjd.


Du kan göra en framgång av din landskapsarkitektur företag!