O2i

Hur man öppnar en butik rabatt kläder

Det finns fler och fler praktiska människor i dessa dagar

Det finns fler och fler praktiska människor i dessa dagar, och lågprisbutiker är ofta rätt väg att gå när det gäller att få fler nya saker för mycket mindre. Har du en vision om att hjälpa människor att få pragmatiska kläder val? Du kan sätta upp och öppna din egen butik rabatt kläder, om du redan har kapitalet och modet att starta denna typ av verksamhet. Den rymmer en stor potential för dig som blivande företagare. Detta är mest givande och har potential för tillväxt. Du bara kan bli nästa detaljhandeln mogulen om du följer dessa steg:

Hur man öppnar en butik rabatt kläder. Förberedelser, förväntade kostnader, andelen returer.
Hur man öppnar en butik rabatt kläder. Förberedelser, förväntade kostnader, andelen returer.

  • Förberedelser, förväntade kostnader, andelen returer. Du kan inte bara dyka i hela verksamheten utan en plan. Det är viktigt att veta hur mycket dina omkostnader kommer att vara i drift den sortens verksamhet. Elektriska räkningar, hyra personal att vaka över butiken, uthyrning och många andra givna kostnader måste beaktas. Gratisprover av affärsplaner på nätet finns i webbplatser som Bplans . Också, kolla in där du kommer att få dina varor. Se till att de säljer billigt på grossist så att du fortfarande kan dra.
  • Namn. Nästa, när du har räknat ut hur mycket du behöver för att göra varje månad för att tjäna anständigt, komma med ett företagsnamn. Namnet bör vara catchy nog och relevanta för de saker du kommer att sälja.
  • Målgrupp. Som kommer att vara din kund mål? Det är bäst att hålla en nisch än verkligen vara en bred marknad som säljer alla typer av saker. Att få en viss nisch främjar lojalitet och en effektiv hantering av dina resurser. Du kommer att kunna fokusera mer på dina mål marknadens behov.
  • Motivation. Vad är i slutet av din rabatt butik? Är det för välgörande ändamål eller för inkomster ändamål? Om det är välgörenhet-driven, kan du få kläder från direkta donationer. Om det är för inkomster, behöver du en leverantör, som nämnts i föregående steg.
  • Läge. Platsen är viktigast. Hitta en strategisk plats där det finns trafik av de personer som du försöker nå. På så sätt kommer du att kunna fånga deras uppmärksamhet lätt.
  • Layout. Hur planerar du att ordna dina saker? Detta kommer att innebära en stor skillnad mellan att locka en kund och stänga honom. Se till att du investerar mycket tid och tänkande i hur du ska ordna klädesplagg effektivt.
  • Befordran. Flygblad, blaster e-post, en kamrat webbplats och många andra säljfrämjande jippon marknadsföring kommer också att hjälpa dig att få synlighet och en följande.


Riskfaktor och konkurrens är två andra saker som du behöver tänka på

Riskfaktor och konkurrens är två andra saker som du behöver tänka på. Oavsett hur mycket beräkningar du gör, kommer det att upphöra att ge dig 100% garanti för avkastning för alla dina investeringar och hårt arbete. Liksom alla tumregel i investeringar, är det bäst att bara investera de pengar som du fortfarande har råd att förlora. Att kasta i din bo ägg eller pensionsfond är inte tillrådligt eftersom du inte vara säker på att få allt tillbaka.