O2i

Hur man öppnar en BP franchise

BP Märket är känt i Europa

BP Märket är känt i Europa, Storbritannien, Tyskland och Sydafrika. Det är främst ett energibolag som har företag i bränsle Retail Marketing, bil smörjmedel detaljhandel och drift av närbutiker tillsammans med bränslepåfyllning stationer. BP var ursprungligen British Petroleum, och så småningom utvecklades till ett stort företag med olika märken. BP har franchising möjligheter på de områden den verkar i, och om du är intresserad av att lära dig mer om hur du öppnar en BP franchise, ta en titt på följande information:

Hur man öppnar en BP franchise. Lär känna BP company.
Hur man öppnar en BP franchise. Lär känna BP company.

  1. Lär känna BP Company. Läs informationen på deras hemsida och ta reda på företag som BP är i. Det är bra att ha förtroende för ett företag innan samarbeta med dem eftersom du kommer att investera en allvarlig summa pengar, så gör din bakgrund forskning. Om du har en finans-och affärsvärlden bakgrund kommer sedan läsa sin årliga rapport hjälpa dig att bedöma stabiliteten i företaget.
  2. Ta reda på om BP verkar i ditt område. Det är bäst att öppna en franchise nära hemmet, så fråga från BP om de verkar i ditt tillstånd. Deras franchising möjligheter webbplats ger olika webbadresser där du kan få information om vilken typ av franchising möjligheter finns i ditt område. Också ta reda på om det existerar BP AMPM, ARCO AMPM, BP kontakt med vilda Bean Café, Aral med Petit Bistro eller BP Express i din stad. Om det finns en, kanske du vill överväga att sätta upp din BP franchise i ett annat område.
  3. Gör din egen marknadsundersökningar och förstudie. Bortsett från att veta om det finns befintliga BP franchisetagare i ditt område, även lära känna människor som redan äger en BP franchise. Eftersom de inte är direkta konkurrenter, kommer du att kunna ställa om sina erfarenheter och utmaningar samtidigt som påbörjar sin BP franchise. Det är bäst att be dessa människor eftersom de har varit där, och de kommer att vara till stor hjälp om detaljer som du inte hittar på de webbplatser som vad gör det möjligt att ansöka om, och andra administrativa uppgifter. Också fråga med lämpliga BP personal om de krav och avkastningen på investeringar, så att du kan bedöma om BP serien kommer att vara värt det för dig.
  4. Ta reda på om du är kapabel att finansiera BP franchise. När du ta reda på mängden investeringar och rörelsekapital som behövs, bedöma din ekonomi och besparingar. Om du behöver tjänster av en bank eller revisor, sedan hyra en. I grund och botten måste du veta om du har tillräckligt pengar för att köpa en franchise, och om du inte har kontanter till hands, och sedan titta på andra alternativ såsom att ta ett företag lån från en bank. Prata med flera banker och låneinstitut innan ansökan om ett lån, och jämföra räntor så att du välja den som är mest fördelaktigt för dig.
  5. Nära samarbete med BP att göra ditt arbete franchise-företag. BP ger utbildningar (vilket är vad du betalar för att få en franchise) som du bör dra nytta av. Lär dig att göra BP franchise-verksamhet, arbeta hand i hand med BP Company och göra verksamheten fungerar för dig.