O2i

Hur man lär TV kommersiella förordningar

Någonsin undrar, vad som gör en bra kommersiell

Någonsin undrar, vad som gör en bra kommersiell? För en, måste det ha någon lämplig touch av humor och det måste vara meningsfullt. Onödigt att säga, det måste vara tillräckligt effektiv för att få folk att köpa produkten eller abonnera på tjänsten. Men mer än de tekniska aspekterna av att skapa en reklamfilm som lämnar ett märke på uppköp publiken, slutligen, måste den passera Federal Communications Commission (FCC) regler och föreskrifter för TV-reklam.

Hur man lär TV kommersiella förordningar. Någonsin undrar, vad som gör en bra kommersiell.
Hur man lär TV kommersiella förordningar. Någonsin undrar, vad som gör en bra kommersiell.

Samhället är väl medveten om att barn är mest utsatta för ofiltrerade reklamfilmer som de tillbringar mycket tid framför TV. Som sådan, föräldrarnas övervakning och vägledning rekommenderas men faktum är, kan du aldrig vara där 100% av tiden. För att minska detta dilemma, har FCC uteslutit begreppet värd försäljning som är en kommersiell marknadsföringsstrategi där annonsen syftar till att sälja produkten med hjälp av tv-karaktärer på ett sådant sätt att barnen blir förvirrade om det kommersiella är en del av programmet eller det är marknadsföring. Denna dom är inriktad på att standardisera TV-reklam och för att ge publiken en tydlig distinktion mellan ett TV-program och en TV-reklam. Detta är viktigt för att hjälpa allmänheten att göra ett välgrundat beslut när de köper vissa produkter och för barn att ha en god förståelse för saker som de ser på TV.

Reklamfilmer om politiska kandidater under valet säsonger regleras också av FCC. En av de viktigaste reglerna är etablerade är det av lika möjligheter mellan kandidaterna. Detta innebär att när en kandidat köper kommersiell samtalstid, antingen genom en intervju eller en vanlig annons, måste reklamföretag ge lika möjlighet att de andra kandidaterna. Detta gör det möjligt för tittarna att ha en balanserad syn på de kvalifikationer kandidater snarare än att göra antaganden baserade på tv-exponering. Det har också slagit fast att reklam företag inte kan ta ut politiska kandidater mer än andra annonsörer för att ge kandidater med låg budget kampanjer en chans att synas på TV.

En av de stora framsteg i regleringen av tv-reklam är förbudet för cigaretten och reklamfilmer tobak. Sedan 1971 har reklam för cigaretter och tobak har skurit av den amerikanska kongressen för att förhindra dess eventuella inflytande på ungdomen och dess obestridliga negativa effekter på människors hälsa, särskilt lung frågor.

Hur man lär TV kommersiella förordningar.
Hur man lär TV kommersiella förordningar.

Även om det inte är ett avgörande när det kommer till öl reklam för allmän-tv, har NCAA sin egen kommersiella reglering när det gäller öl reklam under sina sportspel. NCAA anger att ingen öl kommersiella bör överstiga 60 kommersiella sekunder per timme under en match.

Federal Communications Commission genom kongressen arbetar nu sin uppsättning regler som behandlar receptbelagda läkemedel reklam. En av de möjliga mål för deras studie är den härskande för annonser med ohälsosam mat och eventuella missbruk drogen för vissa receptbelagda läkemedel.

Med Obama-administrationen lovar starka förändringar så att alla får sig à jour med verkligheten i 2009, kan vi bara hoppas att se bättre förändringar i regleringen av TV-reklam utan att orsaka för mycket störningar för annonsörer.