O2i

Hur man lämnar in ett hem erbjudande

Att veta hur mycket att erbjuda för din valda drömhus kan vara både skrämmande och skrämmande. Det finns tendenser när du erbjuder för mycket och överutnyttjas eller erbjuda för lågt vilket kan förlora intresset av säljaren.

Oftare, fastighetsmäklare kommer in i bilden och nå erbjudanden för bägge parter. Men innan du stänger ut affären, här är tips som hjälper dig att skicka det bästa erbjudandet.

  1. Det är ditt samtal. Fastighetsmäklare är bara där för att vägleda och ge dig information. Tänk på att det inte är den agent som kommer att köpa eller kommer att finansiera erbjudandet. Det är din fulla ansvar i slutet av dagen.
  2. Säkerhetsprövning. Vet alla aspekter av dina utsikter hem. Har all nödvändig information på marknaden flödet, prisklass eller ens köpa trender inom detta område. Inhämta synpunkter från de erfarna agenter om ditt hem affären. Det är bäst att överväga sina expertråd men inte basera ditt beslut enbart på dem.
  3. Finansiering. Ordna en affär som är i ditt sätt. Utvärdera alla dina tillgångar och inte går utöver vad du kan betala för. Om du fortfarande misslyckas på erbjudandet du kan överväga lån eller bidrag erbjuder att utöka din budget. Säljaren kan faktiskt känna om du är på snäva slutet. Vad du kan göra är att lägga ner dina kort och ge erbjudanden som är likvärdig med den frågade värdet. Men inte nödvändigtvis går alla ut.
  4. Spelet plan - är de bästa erbjudandena anses vara ren, ärlig och uppriktig. Ge ett erbjudande som är rätt. Var ärlig om din avsikt och gör ditt erbjudande rimligt. Ge inte en bokstav sob historia om du inte kan mötas på halva vägen. Det ger ut tanken att du kan ha problem att stänga ut lån eller är oförmögna att köpa hem till rätt pris.
  5. Erbjudandet. Kan risken för att erbjuda högre eller lägre än vad som efterfrågas undvikas genom grundliga bakgrundskontroller. Problemet med att erbjuda för mycket är att det ibland kan vara för agentens intresse. Erbjuda låg ses mycket av ett problem jämfört med den förra. Låga erbjuder tenderar att förolämpa säljaren på många sätt. Det visar att du inte anser att värdet av deras hem. Ännu värre är att de kan tendera att ignorera er alla tillsammans med ditt erbjudande och du missar chansen att köpa ditt drömhus.
  6. Tänk på investeringen. Titta här chansen som en betydande investering. Erbjuder en affär för ett hem värt pengarna är i allmänhet ett komplement till dina tillgångar. Det är alltid något positivt när du köper något nytt, mer så om det är ditt nya hem.

Du kan nu vara säker på ditt erbjudande för ditt drömhus

Hur man lämnar in ett hem erbjudande. Tänk på investeringen.
Hur man lämnar in ett hem erbjudande. Tänk på investeringen.

Du kan nu vara säker på ditt erbjudande för ditt drömhus. Och när allting är klart, kan du verkligen njuta av belöningen för en angelägen och ärlig ansträngning för ditt nya hem. Uppfyllas och säger att det är home sweet home faktiskt.