O2i

Hur man lägger ditt företag till gula sidorna

Om du äger ditt företag, måste du annonsera så att potentiella kunder är medvetna om din produkt eller tjänst. Ett av de enklaste sätten att marknadsföra ditt företag är att få det som anges i Gula Sidorna. Gula Sidorna är business-to-consumer kataloger som är ett bekvämt sätt för folk att hitta produkter eller tjänster de är intresserade att ta reda på hur du kan lägga till i Gula Sidorna, läs vidare ...

Steg 1

Kontrollera om de olika katalogerna som finns i ditt område. Varje område har en uppsättning kataloger som tillgodoser kundernas behov inom detta område. Ta reda på primära verktyget katalogen - vanligen det företag som tillhandahåller de viktigaste kommunikationslinjerna och utrustning för detta område. Det kan finnas ytterligare 3-4 ytterligare kataloger som också har en Gula Sidorna avsnitt.

Steg 2

Ta reda på respektive avgifter. Varje publikation kommer att ha sin kurs kort för reklamtjänster, beroende på storleken på annonsen. Priser kommer att ges till hel-, halv eller fjärdedels sidor av reklam samt en allmän eller markerad notering i alfabetisk katalog.

Steg 3

Hur man lägger ditt företag till gula sidorna. Kontrollera om de olika katalogerna som finns i ditt område.
Hur man lägger ditt företag till gula sidorna. Kontrollera om de olika katalogerna som finns i ditt område.

Spendera din annonsbudget. Beroende på hur mycket pengar du har avsatt för reklam, bör följande strategi bidra till att främja verksamhet:

  • Få en standard lista på alla kataloger, med undantag från riktlinjerna nedan
  • Skaffa en markerad notering i minst 2 av katalogerna
  • Ta en halv eller fjärdedels sida annons i det lokala energibolaget boken
  • Helsidesannons i verktyget bok om din budget tillåter det

Steg 4

Säkerställa en lista i varje tillgänglig katalog. Konsumenterna håller oftast en mängd Gula Sidorna publikationer om hand, så det är klokt att ha en lista på alla de publikationer som finns i omlopp. Bestäm vilken typ av notering kommer att gå in i det publicering, med den strategi som nämns i steg 3 som en referenspunkt. Om du har möjlighet att ta reda på vilken publikation har de högsta upplaga, då är det logiskt att ta en fullständig annons eller markerade notering i den publikationen.

Steg 5

Ta reda på respektive avgifter. Spendera din annonsbudget.
Ta reda på respektive avgifter. Spendera din annonsbudget.

Säkra dina uppgifter. När du har gjort dina val, göra nödvändiga betalningar, ge innehåll till din placering och / eller annons och få en bekräftelse på mottagandet av betalningen och innehåll. Kontrollera nästa emissioner av alla de gula sidorna kataloger som du har prenumererat på för dina listor och reklam (er).


Få ditt företag till Gula Sidorna är en mycket enkel verksamhet. Följ bara riktlinjerna ovan för att komma igång.