O2i

Hur man kör en luftkanal städfirma

De flesta hem och byggnader har luftkanaler

De flesta hem och byggnader har luftkanaler, särskilt om de har centraliserad uppvärmning. Luftkanaler är oftast rengöras av proffs och inte bara genom att villaägare eller fastighetsskötare. Du kan göra en enorm verksamhet rengöring ventilationskanaler. Men först, ta reda på hur man startar en luftkanal företag, och vad du behöver göra för att hålla den igång.

Hur man kör en luftkanal städfirma. Ta reda på kraven för att starta en luftkanal städfirma.
Hur man kör en luftkanal städfirma. Ta reda på kraven för att starta en luftkanal städfirma.
  1. Ta reda på kraven för att starta en luftkanal städfirma. Det finns inga nationella standarder eller certifiering och reglerna varierar från stat till stat. I vissa stater är flera licenser behövs för att köra en luftkanal städfirma - en mekanisk entreprenörens licens krävs för att kunna ha tillgång till byggnadens systemet, och ett bekämpningsmedel licens eftersom städare använder desinficerande medel och lösningar.
  2. Ta reda på vilken typ av utrustning du behöver. Du kan behöva köpa en hel del utrustning som du kommer att behöva ett stort kapital. Du behöver också ha försäkring för ditt företag - för din utrustning och dina anställda. Rådgör med en försäkringsagent, en advokat och en revisor som hjälper dig att ordna den juridiska pappersarbete för att se till att din verksamhet blir laglig, och har de säkra vakter behövs för att driva ett företag smidigt.
  3. Hitta dina kunder. Skapa din egen luftkanal rengöring hemsida så att du kan marknadsföra ditt företag på nätet till mycket låga kostnader. Detta är också ett bra sätt att nå bostäder och mindre kommersiella kunder. Om du vill ha större företag till tjänsten, då du kommer att behöva göra en verklig försäljning jobb och ringa samtal, ställa in möten och göra presentationer. Du kan även delta i offentliga offerttävlingar att få kunder. Du kommer att investera tid och pengar i att göra säljsamtal ensam, så se till att du har en anlagd plan och budget för dessa aktiviteter. När du har kunder, skapa goda affärsrelationer med dem så att du får upprepa verksamhet och om du verkligen erbjuda bra service, du får ha remisser!
  4. Bestäm var att etablera ditt kontor. Du måste ha ett kontor, så det är bäst att du placera ditt kontor nära företagen som erbjuder produkter eller tjänster, såsom flygbolag conditioning produkt. Du får ha nya kunder genom remisser från dessa företag när de frågar om luftkanal rengöring. Det är bäst dock att inte sätta upp ditt företag där det redan finns en befintlig luftkanal städfirma. Detta kommer att döda både dina affärer. Leta efter en bra plats och äger marknaden bas där.
  5. Erbjuda andra luftkanal relaterade tjänster, såsom luftkanal installation och reparation. På så sätt expandera dig din marknad bas och du fortfarande har några affärer när alla dina kunder har fått sina luftkanaler rengöras.
  6. Delta i affärsmöten, mässor och evenemang så att du kan också innehålla ditt företag och du kommer att kunna nätverka med andra affärsmän i ett liknande område.
  7. Hantera ditt kassaflöde väl, och minimera kostnaderna för att säkerställa att din luftkanal städföretag körs utan problem.