O2i

Hur man kör en barnflicka byrå

Föräldrarna är numera upptagen i näringslivet att personligen tillgodose behoven hos sina barn. För att säkerställa att barnens behov skulle tas om hand av, föräldrar anställa barnflickor. Nu om du funderar på att utnyttja denna möjlighet, här är några sätt på hur man kör en barnflicka byrå.

Hur man kör en barnflicka byrå. Etablera ett företag kontor, permanent telefonlinje, dator och fax.
Hur man kör en barnflicka byrå. Etablera ett företag kontor, permanent telefonlinje, dator och fax.

  1. Etablera ett företag kontor, permanent telefonlinje, dator och fax. Första du behöver göra om du skall köra en barnflicka byrå är att förbereda allt du kommer att behöva internt som ett kontor, fasta linjer, dator och fax. Du måste också ha en öppen kommunikation linje 24/7. Som den ena kör en barnflicka byrå, är ringa dig på hela tiden. Glöm inte att hålla ett arkivskåp också, där du kan lämna information och data om barnflicka och familj. Behåll dessa organiserade filer. Det är klokt att hålla en mjuk kopia av avhandlingar skivor och förvara dem i virtuella hårddisken. Det kommer att ge dig tillgång till filerna även om du inte är fysiskt närvarande i ditt kontor.
  2. Var noga med att inte svika dina kunder. Var säker på att dina kunder inte är besviken över de barnflickor du skickar dem. Du måste vara försiktig i att acceptera barnflickor. Du bör genomföra en grundlig intervju och screening för att de ansöker om att bli barnflickor, samt utföra bakgrundskontroller och drogtester, för att säkerställa trovärdigheten av de barnflickor du skickar.
  3. Skydda dina barnflickor. Som arbetsgivare bör du också se till att de barnflickor är i goda händer. Intervjuer med föräldrarna för att lappa ihop detaljerna i barnflicka arbete såsom lön, arbetstider, inklusive deras förväntningar på henne. Du bör också vara tydlig om barnflickan måste göra små hushållssysslor eller inte.
  4. Gör matchning för varje barnflicka och familj. Innan du skickar en barnflicka till en familj, vara säker på att båda parter är kompatibla med varandra i största möjliga utsträckning. Använd dina filer och de intervjuer som du har gjort för att veta hur du skulle göra matchningen. Betrakta varje parts önskemål. Du kanske också vill ge föräldrarna extra föreläsning om skatten sidan av att anställa en barnflicka. Glöm inte att diskutera barnflicka hälsovård och lön.
  5. Gör beredskapsplaner. Barnflickor är människor och de blir trötta och sjuka samt. När detta händer kommer de barnskötare tjänster naturligtvis försämras. Det skulle vara perfekt att göra beredskapsplaner. En av de bästa oförutsedda är att prata och samarbeta med andra myndigheter för att tillhandahålla de förlorade tjänster i sådana fall. Eller du kan hänvisa sina tjänster till föräldrarna när barnflicka oväntat blir otillgänglig.
  6. Vara förtjust i pengar frågor. Du måste vara hård och vass när det gäller pengar, både att samla in avgifterna och hantera kostnader. Skatter kommer också att vara en viktig aspekt. I bästa fall får den service av en revisor som gör det åt dig.

Barnflickor är tänkt att vara alter egon i barnets föräldrar

Barnflickor är tänkt att vara alter egon i barnets föräldrar. Som chef för byrån du bör ansvara för att tillhandahålla top-of-the-line barnflicka tjänster. Var noga med att föräldrarna får rätt tjänster de betalar för.