O2i

Hur man köper historiska hus: lär dig att köpa gamla hus

Gå igenom processen från att hitta dessa hus till hemmet inspektion

En av de hetaste trenderna i fastigheter har blivit restaurering av historiska hem. Europa, med sin rika historia, har en underbart strukturerad arkitektonisk förflutna. Från New England till västkusten, finns det en mängd historiska hem visar de stora och ständigt föränderliga arkitektoniska trender i det förflutna. Om du är i marknaden för att köpa en historisk hem, här är några saker att tänka på, från sökningen till hem inspektion processen och mycket mer.

 1. Vad är en historisk hem? En historisk hem har några betydande historiska betydelse som avspeglas i dess arkitektur. Det nationella registret över historiska hem har en omfattande lista av bostäder som är "historisk", men varje stat, stad, eller stad har särskilda regler och förordningar som gäller ägande och försäljning av sådana fastigheter. Se det nationella registret av historiskt förlägger för information om det nationella registret.
 2. Varför köpa? Historiska hem tilltala människor av olika anledningar. Många husägare gillar tanken eftersom egenskapen hade signifikant betydelse i det förflutna, medan andra kanske bara gillar utseendet på arkitektur från tidigare år. En stor oförutsedda av köpare, medan säkerligen beundrar fastighetens estetiska kvaliteter, kommer att köpa en historisk hem på grund av de fördelar som kommer med att återställa den. Det kan också finnas skattemässiga fördelar för dem som kvalificerar baserat på deras individuella restaureringsprojekt. Se federala Historic Preservation skattelättnader Programmet för mer information.
 3. Var man kan köpa? Det finns historiska hem i nästan varje stat, så du är i tur! Kolla in nationella registret över historiska platser för webbplatser statliga bevarande. Klicka om läget i ditt val för mer information om efterlevnad, mm
 4. Forska på hemmet. När du är bekväm med alla lagar och förordningar beträffande köpa en historisk hem, bör du bestämma på ett hus. Forska om ditt hem. Statliga webbplatser på historiskt bevarande kan ha användbara länkar till information om den egendom som du är särskilt intresserad Om fastigheten är listad ska fastighetsmäklaren kunna ge dig intressanta godbitar om fastighetens historia.
 5. Erbjudandet. Lägg ett bud på hemmaplan. Erbjudandet ska vara villkorade på din förmåga att erhålla finansiering, och viktigast av allt, beroende tillfredsställande kontroll. Dessa bostäder är mycket gammal, så kontrollen är en viktig del av köpprocessen. Du kanske upptäcker att ditt erbjudande priset går ner betydligt efter att ha upptäckt fel i byggnaden.
 6. Hem inspektion. Få en bra inspektör som specialiserar sig på historiska hem. Se Historisk byggnad inspektörer förening för mer information. Dessa yrkesgrupper kan vara dyrare än en vanlig inspektör, men de är utbildade för att utvärdera historiska egenskaper.
 7. Inspektionspunkt: tak Taket är en enorm kontroll punkt på gamla hus.. Ett inte tak kommer att orsaka läckage och medför mycket pengar för reparationer i framtiden. Ta reda på vad tillståndet taket är i och faktor dess möjliga sönderfall / problem i ditt beslut.
 8. Inspektionspunkt: värmesystem Värmesystemet i huset kommer sannolikt att gammal i historiska hus.. Bara för att ett system är gammal, men betyder inte att det är dåligt. Har din inspektör utvärdera metoden för uppvärmning, och föreslå sätt att bibehålla / förbättra den. Kom bara ihåg, kan att vissa metoder kan inte godtas av den historiska uppdrag av ditt tillstånd (t.ex. riva ut och sätta i ett helt nytt system).
 9. Inspektion objekt:. Struktur Har en inspektör, eller ännu bättre, en ingenjör, utvärdera strukturen av byggnaden. Om det finns ett stort problem med stiftelsen eller byggnaden, kommer du vill veta. Strukturella problem kan kosta en betydande summa pengar för att reparera.
 10. Inspektion objekt:. Andra ägna stor uppmärksamhet åt källaren (det får vatten?), Utsidan (bältros behöver bytas tegel behöver repointing?) Och alla andra aspekter av hemmet. Din inspektör kan också kontrollera för bly färg samt för skadedjur - termiter och skalbaggar - om du begär.
 11. Finalize erbjuda / köp och försäljning. Ta den information du fått från din inspektör och bestämma om du behöver justera ditt erbjudande bygger på kostnaderna för reparationer från artiklar missade på din första introduktion till fastigheten. När du överens om priset och specifikationer av affären, har din advokat utkast till köp och försäljning avtalet. Se till att alla specifikationer du har göra förslaget, till exempel om säljaren gick med på att göra några pekar på murverket innan du stänger bör du se en klausul som anger sådan i köp och försäljning avtalet.
 12. Entreprenör arbete. Om du inte redan har en entreprenör hyras för ditt arbete, hitta en handelsman känner historiska egenskaper. Kolla Historiska egenskaper för mer information och kontaktnummer. Någon som vet ursprungliga detaljer och kan tala med auktoritet på restaurering av historiska hem kommer att vara bättre än din hands bror-in-law.

Hur man köper historiska hus: lär dig att köpa gamla hus. Vad är en historisk hem?
Hur man köper historiska hus: lär dig att köpa gamla hus. Vad är en historisk hem?

Köpa en historisk hem, även om du inte ägnar sig åt en fullfjädrad restaurering, är en stor prövning. Se till att du acceptera det faktum att köpet kommer att medföra kostnader senare på vägen på grund av att ditt hem inte är den "genomsnittliga" egendom. Om du är gung-ho om att köpa en historisk egendom, kan det vara bäst att börja i liten skala och se om du gillar upplevelsen.