O2i

Hur man köper försäkring för en pool städföretag

Helt plötsligt bestämde sig för att lämna in din vit labbrock testa crummy pH-nivåer och gjorde en pakt med ditt husdjur papegoja att starta ett nytt företag som innebär att du vet hur i vattenkemi och din nyfunna passion för att träffa nya människor. Sen slår dig, skulle en pool verksamhet vara ett perfekt tillfälle eftersom du är omgiven med värdshus och motell som behöver regelbunden pool rengöring. Perfekt!

Du får upptagen med att ansöka om firma

Hur man köper försäkring för en pool städföretag. Du behöver tre typer av försäkringsskydd.
Hur man köper försäkring för en pool städföretag. Du behöver tre typer av försäkringsskydd.

Du får upptagen med att ansöka om firma, betala för ett företag licens, inköp av utrustning, uthyrning pålitliga personal, och främja ditt företag pool rengöring. Den första kunden ringer och frågar dig om din tjänst. Ni är alla ivriga att gå men då du inser att du inte har köpt försäkring än. Okej, berätta för din första kund sin verksamhet betyder mycket för dig så mycket att du måste köpa försäkring först.

Här är vad du behöver för att ta reda på när du köper försäkring för din pool rengöring företag:

  • Du behöver tre typer av försäkringsskydd. Du läste rätt. Du behöver tre, tres, trios, III. Dessa tre typer är nämligen ansvar, olycksfalls och utrustning försäkringsskydd.
    • Ansvarsförsäkring är för skador som uppstått medan besättning rengöring poolen. Till exempel är fristående filter skadats under rengöring och en av poolens luckor slutar fungera efter rengöring. Försäkringsbolag steg i att betala för de skador och ersätta de delar av poolen eller utrustning som hjälper rena vattnet utan kostnad för dig som företagare.
    • Anställd olycksfallsförsäkring. Ganska självförklarande. Försäkring går in när något händer med din anställda i utförandet av sin plikt / jobb som en medlem av din pool rengöring besättning.
    • Utrustning försäkring behövs eftersom din utrustning så småningom kommer att köra fast genom den vanliga slitage-och-tår process. Pool städutrustning är inte billigt så det rekommenderas att du köper denna täckning tillsammans med de andra två. Vänligen inkludera ditt lastbilar i försäkringsbrevet.
  • Ange att vad du behöver är företagsförsäkringar inte en personlig försäkring. Detta innebär att din försäkring kommer att bära namnet på ditt företag med er som deklareras som ägare av verksamheten. Ta en personlig försäkring under ditt namn kommer inte att göra något för att skydda ditt företag, dina anställda, och utrustning och det säkert inte kommer att täcka klagomål som kommer att omfattas av ansvar. Ergo, vara mycket exakt att vad du vill köpa är företagsförsäkringar. Är det klart?
  • Inkludera TPL eller ansvar gentemot tredje part i försäkringen klausulen. Detta ger en annan buffert för ditt företag försäkringsskydd. Vad är TPL? TPL betyder att någon eller något annat än ditt företag har orsakat skador på egendom. Till exempel vid rengöring en pool filter upptäcker din besättning att slumpmässigt har rengjorts och felaktigt placerade tillsammans igen. Din besättning berättar poolen ägare om detta men poolen ägaren insisterar din besättning bara sätta tillbaka det tillsammans som vanligt. När poolen har rengjorts, fungerar filtret uppåt. Det är här du kan lita på TPL betala för det i stället för att söka en rättegång som kommer att visa sig dyrare i det långa loppet.
  • Gå till maximal försäkringsskydd oavsett vad det kostar. Vänta. Innan du går alla drama kung på detta tips, läs vidare. Detta betyder helt enkelt att du inte går hela scroogey på kostnaden för försäkringspremien. Om du väljer den lägsta premie du kommer att sluta med citroner. I poolen rengöring företag du inte har råd att göra saft "orsak lemonad inte fot räkningarna. Istället vara en man och välja ett försäkringspaket som kan skada din vinst på ett tag. Detta kommer att löna sig big time i slutet. När olyckor eller skulder Strike (dessa kommer), kommer din vinst inte nått botten.

Du får upptagen med att ansöka om firma. Anställd olycksfallsförsäkring.
Du får upptagen med att ansöka om firma. Anställd olycksfallsförsäkring.

Nu är du verkligen redo att öppna för företag. Gå tillbaka till din första kund och börja rengöra pooler idag!

För mer information om poolen städfirma, kolla in 13-åriga verksamhet specialist veteran Davy Feller på www.poolcleaningbusiness.com