O2i

Hur man köper en avskärmning

Denna en av de värsta bostadsmarknaden som vi någonsin har sett, men det skapar också en möjlighet att köpa ett hem för en otrolig fynd. Med rätt strategi och lite tålamod många människor kommer att kunna köpa ett hem de aldrig trodde att de skulle ha råd.

Steg 1

Få lånelöfte för ett lån

Hur man köper en avskärmning. Få lånelöfte för ett lån.
Hur man köper en avskärmning. Få lånelöfte för ett lån.

Detta är ett viktigt första steg för att ta innan du ens börja leta efter en avskärmning. Komma lånelöfte för ett lån kommer att göra dig en kvalificerad köpare och ge dig en fast förståelse av vad du har råd. Gå till din lokala bankkontoret för att få lånelöfte för ett lån eller besök Bankrate.com att få en uppskattning av vad du har råd. Tänk med dagens strängare kreditvärdighet du kommer att behöva någonstans runt 20% av inköpspriset för huset att lägga ner en handpenning. Detta skapar en säkrare utlåning miljö för både dig och banken.

Steg 2

Hitta en fastighetsmäklare

Att köpa en avskärmning kan vara en gör-det-själv-projekt, men det är för den erfarne köparen. Om du precis har börjat att köpa avskärmning är du kommer att vilja arbeta med en erfaren agent. Att hitta en agent kan vara svårt, särskilt att hitta en som förstår avskärmning processen, men de finns på en lokal fastighets kontor. Intervjua några agenter innan du bosätta sig på vilken som ska gå med.

Steg 3

Var hittar en avskärmning

Hitta en fastighetsmäklare. Var hittar en avskärmning.
Hitta en fastighetsmäklare. Var hittar en avskärmning.

Om du gör slut upp kommer med en agent, så de borde göra det mesta av arbetet med att hitta en avskärmning. Men om du planerar att gå på den ensam finns det fortfarande gott om platser för dig att hitta en avskärmning. Kontrollera din statens Flera webbplats Listing Service, eller gå till Mls.com och klicka på det land där du funderar på att köpa ett hus.

Steg 4

Placera ett erbjudande

När du har minskat ner det till en specifik hus du är intresserad av är det dags att lägga ett bud på huset. Var noga med att göra en del forskning på området och grannskapet, och få en bra uppfattning om värdet på huset. Några gratis webbplatser som tillåter dig att göra marknadsundersökningar för området är Zillow.com eller Trulia.com .

Steg 5

Utgående

När du har lagt ett bud, och det accepteras, måste du ställa in en balansdagen. Detta är oftast 30 dagar från ett formellt avtal. Med i de 30 dagar du behöver för att få en inspektion görs på huset för att kontrollera att den är i gott skick, och köp försäkring. Faktiska stängningstid är det sista steget, och då är man officiellt en husägare.


Att köpa ett hem kommer för de flesta människor, är den största investeringen en person gör i sitt liv. Det kan vara en skrämmande tid, men med rätt förberedelser kan det vara en av de mest givande köp någon kan göra. Kom ihåg att det är inte bara ett hus, det är ett hem.