O2i

Hur man köper besparingar obligationer nätet

Numera söker man på olika sätt att investera sina pengar klokt

Numera söker man på olika sätt att investera sina pengar klokt. En enkel investering idag kommer att skörda dess frukter i framtiden. Bortsett från fastigheter, kan besparingar obligationer också vara ett bra potential för en långsiktig investering.

Besparingar obligationer är lätta att köpa och betraktas som säkrade investeringar eftersom du låna pengar till den federala regeringen. Merparten av tiden, människor att förvärva dessa obligationer av personliga skäl, men det kan också ges som present för barn, för college utbildning fonder och helt enkelt som en del av ditt nätverk av investeringar som så småningom kan hjälpa dig att skydda din pension i framtiden.

Hur man köper besparingar obligationer nätet. Numera söker man på olika sätt att investera sina pengar klokt.
Hur man köper besparingar obligationer nätet. Numera söker man på olika sätt att investera sina pengar klokt.

Några av fördelarna med att köpa besparingar obligationer är:

  • Dessa obligationer har bekväma och varierande alternativ som kan passa dina investeringsplaner.
  • Serie I och EE är tillgängliga (I eller II serien, osv).
  • Obligationer är säkra placeringar (mindre bekymmer).
  • Obligationer kan fungera som en present till dina barn och en god inkomstkälla för deras framtida behov.
  • Intresse kan tjänas i över 30 år.
  • Merparten av tiden, kan obligationer inlösas efter tolv månader från dagen för utfärdandet.

Det finns olika typer av obligationer som du kan köpa: kommunala obligationer, premieobligationer, statsobligationer och statsobligationer. Var noga med att inte förväxla dem med borgen obligationer, som används för brott. En kommunal obligation är en särskild typ av statsobligation där det är utfärdat av en stad eller en stat. De kan antingen vara skattepliktig eller icke skattepliktig. De skatteavdrag beror på det land där du köpte en. En viktig sak att tänka på när man köper dessa obligationer är dess ränta. Dessa typer av obligationer har oftast långsiktig effekt på din inkomst. Du kan konsultera en professionell innan en investering.

Var kan du köpa besparingar obligationer

Var kan du köpa besparingar obligationer.
Var kan du köpa besparingar obligationer.

Var kan du köpa besparingar obligationer? Det finns många sätt som du kan ha en själv. Du kan gå till en bank nära dig och få en. Du kan köpa en i en Credit Union eller en affärsbank. Du kan också få en besparing obligation direkt från din egen lön. Rådgör med din arbetsgivares mänskliga resurser avdelning eller löneskatt avsnittet för mer information.

Dessa dagar har den federala regeringen gjorde denna tjänst ännu mer bekväm och tillgänglig för allmänheten majoritet. Du kan också köpa besparingar obligationer på nätet genom att kolla in statskassan webbplats, treasurydirect.gov . Det kommer bara ta dig runt 10-20 minuter. Allt du behöver göra är att göra din egen konto online på deras webbplats, skapa direkt insättning åtgärder självbetjäning och sedan köpa obligationer på nätet.

Var noga med att hålla reda på mognad och tillväxt av ditt sparande obligation. Du kan använda en obligation kalkylator som hjälper dig att hantera dina obligationer och hjälpa dig att välja den bästa sparplan. När det är dags att du vill lösa din investering kan du kontanter i dina pengar på någon Federal Reserve Bank eller så kan du också göra det på nätet.

Besparingar obligationer är bra investeringar som du kanske vill engagera i. Handtag dina pengar klokt och börja investera i din framtid nu!