O2i

Hur man köper avskärmad hem

Köpa avskärmad hem innebär att få den fastigheter till en mycket lägre kostnad än den ursprungliga pris när det inte gick igenom avskärmning. Köpa avskärmad hem är en attraktiv möjlighet från människor som vill köpa hem för billigare. I tider av lågkonjunktur när många attraktiva bostäder inför avskärmning kan köpa avskärmad egendom får du ditt drömhus.

Hur man köper avskärmad hem. Skaffa en fastighetsmäklare.
Hur man köper avskärmad hem. Skaffa en fastighetsmäklare.

Du kan köpa en avskärmad hem med hjälp av stegen nedan.

  • Skaffa en fastighetsmäklare. Banker eller människor som är korta säljer sina avskärmad egenskaper säljer sällan egenskaperna för människor som inte har en representant. Fastighetsmäklare kan fungera som din företrädare om du vill köpa avskärmad hem från en bank. Kontakta en betrodd mäklaren så att du kan köpa avskärmad hem. Du kan hitta fastighetsmäklare som kan representera dig när det gäller att köpa avskärmad hem i tidningsannonser och över internet.
  • Bestäm den egendom som du vill köpa. Eftersom det finns gott om avskärmad hem på marknaden på grund av lågkonjunkturen, kan det vara svårt att välja den utestängda hem eller hem som du skulle vilja. Ta dig tid att göra din forskning och leta efter de avskärmad hem som du vill köpa. Massor av stora, attraktiva bostäder gick igenom avskärmning och du måste göra din forskning så att du inte bara köpa något hus på ett infall.
  • Hitta lösa strängar. Vissa avskärmad hem har ockupanter eller hyresgäster som bor inne i avskärmad hem. Det kommer att bli svårt att vräka ockupanterna och hyresgäster, så försök att hålla sig borta från avskärmad hem som fortfarande har människor som lever i dem. I händelse av att du fortfarande vill driva igenom med att köpa en avskärmad hem med hyresgäster eller husockupanter, se till att din advokat eller din fastighetsmäklare har en bra känsla för de lagar som gäller vräkningar.
  • Kontakta rätt myndigheter avskärmning. När du hittar avskärmad hem som du vill köpa, kontakta säljaren eller banken som utestängda fastigheten. Ta del av de priser och villkor som den utestängda egendom, t.ex. obetald inteckning och problem nytta att egendomen kan ha. Ytterligare avgifter såsom obetald inteckning eller nytta och problem underhåll om avskärmad egendom innebär att du kanske måste spendera mer än vad du betalar för fastigheterna.
  • Fyll i nödvändiga pappersarbetet. De äganderätt och pappersarbete för avskärmad hem kan vara mer än att köpa en vanlig hem. Kontrollera att du har allt klart som den första betalningen och de avgifter spärrade eventuella få besittning avskärmad hem. Se till att den utestängda hem titlarna är officiella och autentiska genom att din advokat eller din fastighetsmäklare med dig.

Köpa avskärmad hem kan vara lättare om du följer stegen ovan

Köpa avskärmad hem kan vara lättare om du följer stegen ovan. Se till att du gör massor av forskning om din representant och avskärmad hem som du vill köpa. Ta reda på om de avskärmad hem har hyresgäster eller husockupanter i dem, så att du kan kontakta lämpliga myndigheter som kan hantera sin vräkning utan rättsliga komplikationer. Slutligen gör alla nödvändiga åtgärder, t.ex. att fylla i nödvändiga pappersarbetet och krav för att köpa avskärmad hem.