O2i

Hur man kan tjäna extra inkomster från blogga

Det sägs att den som vet sin väg på Internet kan tjäna extra pengar

Det sägs att den som vet sin väg på Internet kan tjäna extra pengar, men bara om han vet repen. Kan du ladda upp bilder? Kan du ladda upp artiklar, nyheter och andra bitar av information? Har du en hemsida? Har du en blogg? Om alla dina svar på dessa frågor kommer jakande (Ja), så har du möjlighet i dina händer - du kan tjäna extra deg!

Hur man kan tjäna extra inkomster från blogga. Hitta din nisch i blogging världen.
Hur man kan tjäna extra inkomster från blogga. Hitta din nisch i blogging världen.

Bland de mest lovande genom vilka att tjäna extra inkomster på Internet är genom att blogga. Här är de sätt:

  1. Hitta din nisch i Blogging världen. Genom nisch betyder det en specifik klassificering som läsarna kan identifiera din blogg. Till exempel kan du ha en blogg på fotografering, hem och familj, evenemang, konst och kultur, utbildning, politik och så vidare. Genom att etablera din nisch, kommer du att ha en tydlig identitet i Blogging världen. Detta kommer att ge dig en fördel på SEO, som du kommer att märka det kommer att hjälpa din webbplats för att komma ut bland de på söksidor.
  2. Registrera din blogg i SEO webbplatser. Detta är ett steg i att göra dig själv erkänt. Det kommer också att hjälpa dig att övervaka dina framsteg varje dag - för att veta om du kommer upp på stegen i sida ranking och annan konkurrensutsatt verksamhet på nätet.
  3. Registrera dig för Google AdSense-annonser. Efter att ha utarbetat din prägel på Internet, är ditt nästa steg att tjäna pengar på din blogg. Du kan göra detta genom att registrera dig med Google AdSense-annonser. När du registrerar dig, du kommer in faktiskt ett avtal med Google och låta dem placera annonser på din blogg. Det finns särskilda överenskommelser om hur du får betalt från dessa annonser. Läs villkoren väl veta mer om denna fråga.
  4. Gå affiliate-marknadsföring. Denna metod att tjäna pengar genom att blogga är ungefär som att påskrifter på TV och tryckta medier. Du kan ingå ett avtal med en affiliate organisation och är överens om att marknadsföra sina produkter genom att låta dem ge en länk i din blogg för läsarna att klicka eller bläddra på och eventuellt köpa produkter genom nämnda affiliate-annonser.
  5. Registrera dig med webbplatser som erbjuder "betalar du att blogga" projekt. Tanken bakom detta är att du ska skriva för vissa webbplatser om deras produkter och tjänster eller vad ämne som de tilldelar du att skriva om. Innan du kan vara kvalificerad för att göra sådana jobb, din blogg registreras hos administrera webbplatsen. Administratörer måste godkänna först om din blogg är värd, uppdateras regelbundet och har många olika läsare (sett genom träffar i din statistik).
  6. Söka andra bloggare som använder andra bloggare att upprätthålla sina många platser. Vissa bloggare (professionella sådana) upprätthåller så många platser som de måste anställa folk för att hantera sina bloggar. Naturligtvis du får betalt för det här jobbet. Du kommer att tilldelas särskilda bloggar som du behöver uppdatera genom att ladda upp information regelbundet.
  7. Writer för "Pay Per Post" platser. Ett exempel på dessa webbplatser som erbjuder dessa pengar att göra satsningen är Smorty och bloggar, Inc. under detta system, du görs för att skriva artiklar som du kommer att få betalt per post eller per artikel. Det kan vara en översyn av vissa produkter eller bara något ämne som tilldelats dig.
  8. Gå till direkta reklam. Gör som print och etermedier gör. Gå ut och värva reklam från företag anläggningar i ditt område. Du kan erbjuda dig att skriva en funktion inlägg om en anläggning som ska publiceras i din blogg, i utbyte mot motsvarande betalning som du har kommit överens om.

Möjligheterna och möjligheter att tjäna extra inkomster från blogga är enorma. Din investeringskapital för dessa pengar att göra satsningen är Internet, en dator, skrivförmåga, engagemang och naturligtvis en trovärdig blogg. Så vad väntar du på? Blogg nu för de extra dollar!