O2i

Hur man kan minska distraktioner i ett hem affärer

Det är inte ovanligt att hitta företag som drivs hemifrån

Det är inte ovanligt att hitta företag som drivs hemifrån. Detta är verkligen ett av de sätt där affärsmän ges möjlighet att inte bara sänka företagens kostnader, men också en chans att driva företag med mer effektivitet, för att inte nämna den lovande atmosfär av att arbeta i bekvämligheten av ditt eget hem. Men bekväma och mindre kostsamt det kan vara, inte alla affärsmän har möjlighet att utnyttja dessa löften. Detta beror hemma, det finns en massa distraktioner som kommer deras väg. Om du är bland dessa företagare som utnyttjar de löften om att arbeta hemma, nedan är några sätt på hur man kan minska störningar i ett hem affärer.

Fastställa husregler och samtidigt disciplin själv att följa dessa regler. När du arbetar hemma, är det första du behöver göra för att polera de regler som bör följas när du arbetar. Men var säker på att dessa regler inte bara kommer att vara för visning. Du måste disciplinera dig själv för att följa de regler som du själv har införts.

Hur man kan minska distraktioner i ett hem affärer. Fastställa husregler och samtidigt disciplin själv att följa dessa regler.
Hur man kan minska distraktioner i ett hem affärer. Fastställa husregler och samtidigt disciplin själv att följa dessa regler.

Håll dina nära vänner och familj bort till ditt arbete. Andra saken du behöver utföra är att hålla dina vänner och familj borta från ditt arbete. Naturligtvis är detta inte betyder att du verkligen inte kommer att roa någon vän eller nära anhörig för ett besök. Det är bara det att du kommer att spara dessa besök under din arbetstid endast för extrema fall. Om det inte är viktigt, inte hysa inte några samtal, tillfälliga meddelanden eller chattar med dem under din arbetstid. Du måste få dem att förstå att du arbetar, så att du inte behöver bli störd utom för extrema fall.

Sätt upp ett mål på en daglig basis. Nästa sak är att du sätter ett mål varje dag. Saker som du behöver för att under dagen. Detta kommer att hjälpa dig att fokusera din uppmärksamhet på saker som måste göras. Det kommer också att hjälpa dig budget din tid och förbli fokus. Att veta att du har något att göra på viss tid kommer skick ditt sinne att inte underhålla distraktioner.

Glöm aldrig att ta regelbundna pauser. Det är naturligt att mänskliga sinnen bara kan hålla sin uppmärksamhet eller fokus på något bara för en viss tid. Du kan inte riktigt tvinga dig att bara tänka på saker som behöver göras. Du behöver ta en paus då och då för att ge dig möjlighet att andas i. Detta verkligen kommer att hjälpa dig att fokusera på de kommande saker som fortfarande behöver göras.

Skriv ner hela uppgiften väntar på dig. Som nämnts, du måste ha ett mål för varje dag. Det kommer att bli en hel del hjälp dessa uppgifter eller uppdrag ska konkretiseras och inte bara stanna i ditt sinne. Det hjälper om du skulle se varje uppdrag som kontrolleras eller strykas när du går till ditt arbete. Kanske du kan öppna ett annat dokument eller använda ett separat program som kommer att fungera som din arrangör.

Genom att göra affärer på hemmaplan

Det är inte ovanligt att hitta företag som drivs hemifrån. Håll dina nära vänner och familj bort till ditt arbete.
Det är inte ovanligt att hitta företag som drivs hemifrån. Håll dina nära vänner och familj bort till ditt arbete.

Genom att göra affärer på hemmaplan, är det viktigt att du håller dig i samklang med saker du behöver göra. Dina mål, de korta termer och objektiva, på längre sikt, ska vara klar. Par detta med självdisciplin och du kommer att kunna uttömma fördelarna med att driva ett företag på hemmaplan.