O2i

Hur man kan jämföra skär maskintyper

Ett antal skärmaskiner är tillgängliga på marknaden. Alla har funktioner och kapacitet för sina egna. Till platsen några, har vi följande:

1

Hur man kan jämföra skär maskintyper. CNC skärmaskin.
Hur man kan jämföra skär maskintyper. CNC skärmaskin.

Ett. CNC skärmaskin. En datoriserad numerisk styrning (CNC) skärmaskin har en kvalitet skivning plattform eller tabell som omfattar området cirka 4 meter med 8 meter. Tabellen hanterar tillfredsställande en normal 4 x 8 platta av metall, glas, plast, trä eller sten. Om bordet inte har tillräcklig längd eller bredd operatören kommer upprepade gånger flytta plattan. För CNC skärande maskinoperatörer ompositioneringen kallas indexering. En CNC skärmaskin kan göra både oxyfuel och plasmaskärning. Andra funktioner i en CNC-skärmaskin inkluderar utspridda hål för enkel borrning, borrning på aluminium, skär slangen och routing timmer former.

Laser eller vattenstråleskärning är förändringar på en CNC-maskin som är riktade under installation av utrustningen. Operatören bestämmer vad som ska skäras av maskinen så någon modifiering eller ändring kan göras under installationen. Det finns skärmaskiner som utför endast rak skärning, eller vinkelskär.

2

2. gummi skärmaskin. ovulkat gummi inte kan användas. Det måste bearbetas för att bli användbara. I sin behandling, är en skärmaskin som används. Gummit skärmaskin används av stora företag för att tillverka produkter av gummi. De är automatiserade maskiner, som kan anpassas efter behov. Det finns flera typer av skärande maskiner för gummi. De är skeva klipp, omkrets snitt, svarvat, stansas, varm klippa, multipel stansas, och klättrande. Gummi skärmaskiner kan skära enstaka och flera skikt gummiprodukter, naturliga eller syntetiska, med hög noggrannhet. Dessa skärmaskiner kan skära fibrer, läder och gummi transportband, plaster och andra konstgjorda material.

3

Alla typer av skärmaskiner genomgår en slitage. gummi skärmaskin.
Alla typer av skärmaskiner genomgår en slitage. gummi skärmaskin.

Tre. plast skärmaskin. Plast behandlas råa produkter med hög molekylvikt tyngd och kan bearbetas för att bli föremål, filmer eller trådar. Särskilda skärmaskiner krävs för dessa material. Laser plast skärverktyg välbehövlig dessa dagar. Plast skärning med laser är en process med värme partition förfarande. Det handlar om smältning och förångning av materialet på grund av koncentrerad laserstråle. I sublimering eller förångning skärning, låter styrkan av laserstrålen ämnet avdunsta, medan fusion skärning, kombinerar material och kombinationen drivs av den arbetande gasen.

4

4. laserskärmaskin. Lasern skärmaskin inte bara skär plast, men kan även användas för att skära metaller samt icke-metaller inklusive gummi, keramik, glas och mycket mer. Lasermaskiner kan användas som skärverktyg för alla typer av plastprodukter eller råvaror som trä, kork, gummi eller läder.

Alla typer av skärmaskiner genomgår en slitage

Alla typer av skärmaskiner genomgår en slitage. Den tillverkare måste därför skaffa en maskin med tillräckligt kundsupport. Detta stöd omfattar förekomsten av reservdelar så att när skärmaskinen behöver reparation och byte av någon del krävs, blir det ingen bortkastad tid för maskinen att återanvändas.