O2i

Hur man kan hjälpa legalisera marijuana

Hjälpa legalisera marijuana är riskabelt men intressant

Hjälpa legalisera marijuana är riskabelt, men intressant. Myndigheterna kanske tror att den som försöker hjälpa i sin legalisering kan vara en användare eller pusher av förbjudna drogen. Men om det är förbjudet, varför dessa växter får växa i vissa regioner? Vilka är de människor som växer dem? Är anläggningen inte användbart i vissa medicinska fall? Om dess användning är legaliserat, innebär att det finns goda effekter i dess användning. Låt oss beskriva anläggningen och dess effekter.

Marijuana är en hampa växt

Marijuana är en hampa växt, som växer i trädgården eller någon typ av jord. Bladen är strimlas och torkas, blandas med sina blommor, frön och stjälkar och användarna rulla dem som cigaretter. Den blandning av grå, brun eller grön blandning av torkade och hackade blad, stjälkar, frön och blommor innehåller THC eller delta-9-tetrahydrocannobinol, och 400 andra kemikalier som gör att hjärtat av en användare slå snabbare och försvagar kroppens förmåga att bekämpa bakterier.

Hur man kan hjälpa legalisera marijuana. Hjälpa legalisera marijuana är riskabelt men intressant.
Hur man kan hjälpa legalisera marijuana. Hjälpa legalisera marijuana är riskabelt men intressant.

Genom att hjälpa legalisera dess användning, bör vi kunna ange några eller alla av dess goda effekter på kroppen. Några av dem är:

  • För behandling av multipel skleros och glaukom. Detta medicinsk användning har dokumenterats sedan dess efterfrågan i farmakologi tidigare än 1930.
  • Marijuana lätt kan odlas, när den används, är dess fulla effekt kändes i liten mängd användning skillnad tobak.
  • Det bör vara juridiskt användas av sökande som har livshotande sjukdomar med en diagnos på mindre än 12 månader kvar att leva, de som diagnostiseras med särskilda tecken på vissa allvarliga medicinska tillstånd, där standardbehandling har misslyckats att lindra sjukdomen.

Att legalisera bruket av marijuana är att göra den tillgänglig för patienterna när de ordinerats av läkare. Förutom ovanstående medicinska skäl, kan andra effekter lämnas till användarens gottfinnande. Anläggningen kan lätt odlas och kräver minimal bearbetning innan det kan användas i sin fulla effekt. Människor kan tillåtas att själva bestämma om odling och användning av anläggningen. Om de hävdar att anläggningen botar sin sjukdom då kanske det är deras egen vilja att hålla dem.

Vissa människor säger att om marijuana som en drog ska legaliseras

Vissa människor säger att om marijuana som en drog ska legaliseras, kommer förespråkare av andra läkemedel som liknar marijuana också begära för legalisering. Sedan resten kommer att följa den. Innan vi visste det, är världen full av narkotikaberoende medborgare som inte kan klara sig utan dem. När det är lagligt att odla marijuana människor lätt kan använda den när de vill. Däremot bör regeringen ha ett team av pedagoger för att påminna människor om effekterna av anläggningen. Denna utbildningskampanj måste göras innan dess legalisering. Enligt forskning, kan detta läkemedel orsaka ökad hjärtfrekvens och användaren har svårt att fokusera. Därför körning är farligt för någon som har tagit drogen. Detta måste vara en påminnelse till medborgarna.

Det finns dåliga resultat när marijuana används

Marijuana är en hampa växt. Vissa människor säger att om marijuana som en drog ska legaliseras.
Marijuana är en hampa växt. Vissa människor säger att om marijuana som en drog ska legaliseras.

Det finns dåliga resultat när marijuana används. Även om det också finns några medicinska värden, är det dåligt ännu mer än de goda resultaten. Om människor skulle kunna använda denna drog fritt, kan det finnas utbrett missbruk i början. Men efter en tid när folk inser att de straffa sig själva, ge dem sjuka istället för lycka, och minnas den utbildningskampanj från regeringen, suget efter denna narkotikaanvändning minskar.

Människor är intelligenta. Om de erkänner det goda och det dåliga att de inte kommer att låta sig åsamkas med det dåliga.