O2i

Hur man kan främja ett byggföretag

Om du precis har startat en egen byggföretag och har slutfört alla krav för att få en firma och licens, är det dags att marknadsföra ditt företag. Det är viktigt att låta folk veta att du har öppnat ditt företag och erbjuder byggtjänster.

Hur man kan främja ett byggföretag. Pålitlighet och tillförlitlighet är viktiga i byggprojekt.
Hur man kan främja ett byggföretag. Pålitlighet och tillförlitlighet är viktiga i byggprojekt.

Se till att du är tydlig på vilka tjänster du har arbetskraft och kompetens att hantera. Är det bygga bostäder, renovering, installation VVS eller hantering elarbeten? Främja ditt företag är inte lätt. Det tar tid, ansträngning och naturligtvis en inledande marknadsföring kostnad att låta folk veta vad du har att erbjuda. När du är klar och specifika med vad du kan erbjuda, kan du överväga att göra några av dessa säljfrämjande metoder för att marknadsföra ditt byggföretag.

  1. Pålitlighet och tillförlitlighet är viktiga i byggprojekt. Det skulle vara en fördel om du ackrediterade välrenommerade organisationer som kan gå i god för din tillförlitlighet. Registrera dig som bra med din lokala Home Builders Association och Better Business Bureau. När ackrediterade, kan du lägga till sina logotyper när du annonserar ditt företag.
  2. Utnyttja ditt företag utrustning och anläggningar för att annonsera. Gör din leverans och lastbilar nytta rörliga skyltar. Sätt upp en stor skyltning på kontoret plats som har hela din kontaktinformation och en lista över tjänster du erbjuder.
  3. Ge bort användbara reklamartiklar som fordon, kök eller dörr magneter, handdukar etc och marknadsföringsmaterial som flygblad och broschyrer. Se till att dina reklamartiklar är stora nog för att du ska kunna skriva ut grundläggande kontaktinformation om en kund behöver dina tjänster och vill kontakta dig.
  4. Leta efter lokala husägare föreningens kontor, klubbhus, och livsmedelsbutiker där du kan skicka annonser om de tjänster du erbjuder. Inkludera rabatter för respondenter till dina annonser.
  5. Se till att du annonserar i den allmänna och lokala telefonkatalogen, och i din lokala tidning regelbundet. Om det finns lokala tidningar som levereras till hemmen, flygblad INSERT eller en broschyr plus en rabatt kupong.
  6. Förbered stora skyltar att sätta upp på de platser där du har avslutat eller arbetar med projekt. Detta är en effektiv form av reklam som är unikt för byggföretag. Skyltning ses i främre gårdar och byggnader är din bästa reklam för det arbete du gör. Om potentiella kunder gillar vad de ser, de är bundna att kontakta ditt företag.
  7. Skapa en webbplats där du kan ladda upp bilder av dina avslutade projekt och lyfta fram detaljer om vilken typ av tjänster du erbjuder. Du kan beskriva i detalj den typ av arbete du gör, dina leverantörer och förteckning över nöjda kunder som du kan använda som referenser. Var noga med att fylla dina kontaktuppgifter och länka din webbplats till andra webbplatser med anknytning till byggande.
  8. Förbered visitkort och broschyrer som du kan distribuera och ge bort till presumtiva kunder, lämna i butiker, bilar, eller under mässor och sammankomster.
  9. Erbjuda gratis tjänster till samhället. Passa på att visa dina färdigheter och marknadsföra dina förmågor genom att göra volontärarbete. Eller organisera lokala projekt. Ge ut din reklamartiklar, broschyrer eller flygblad under evenemanget.