O2i

Hur man kan främja en bondens marknad

Folk inser nu vikten av kvalitet över priset

Människor inser nu vikten av kvalitet över priset, speciellt när det kommer till jordbruksprodukter. Föräldrar och fanatiker hälsa gör nuförtiden bort med shopping i stora livsmedelskedjor för att få fräschare frukt och grönsaker som erbjuds i jordbrukarens marknader. Om du har en pågående i ditt område, men har problem med att rita människor i och sedan läsa dessa tips som hjälper dig att marknadsföra din bondens marknad effektivt.

Få din bondens marknad är känd i samhället.
Begära att de lokala journalister att skriva en berättelse om bondens marknad. Ännu bättre, skriva ett pressmeddelande själv och få detta publicerades i olika tidningar minst en gång i veckan. På så sätt är bondens marknad ständigt främjat till samhällen i och runt din ort. Du kan också ordna för radio-och tv-reklam om du har tillräckligt med pengar. Om du är på en budget, kan du vända lokala kabelnät. De flesta stödja gemenskapens strävanden och kommer att vara mer än glada att ge dig en plats att marknadsföra ditt bondens marknad gratis. Håll händelser som kan anges i tidningar och tv-station information eller på TV-stationen webbplatser, även gratis.

Hur man kan främja en bondens marknad. Få din bondens marknad är känd i samhället.
Hur man kan främja en bondens marknad. Få din bondens marknad är känd i samhället.

Få din bondens marknad är känd i cyberrymden.
Upptagna personer hitta vanligtvis information på webben först. Eftersom detta är fallet, då måste man se till att din bondens marknad har en egen webbplats, eller åtminstone dess egen notering om relevanta online-kataloger. Skaffa en Facebook-sida för din marknad och be kunderna att "gilla" dig och dela din sida med sina Facebook-vänner.

Partner med anläggningar som främjar samma värderingar.
Din bondens marknad kärnvärden är hälsa och välbefinnande. Leta efter företag som fram samma värden då. Gym och klubbar fitness, sport center, och kurorter och spa är bara några av de anläggningar du kan samarbeta med. Prata med sina ägare så att du kan ordna att reklammaterial som banners sättas upp i sin rörelse. Också begära att broschyrer, flygblad och om möjligt, visitkort delas ut till sina kunder också.

Förse kunderna med hjälp informationsmaterial.
Skriv ut de respektive näringsvärdena för frukt, grönsaker, nötter och kärnor du säljer i din bondens marknad. Du kan också skriva ut rekommenderade recept för grönsaker. På detta sätt kommer dina kunder att uppmuntras att köpa även om de är obekanta med produkten.

Folk inser nu vikten av kvalitet över priset. Få din bondens marknad är känd i cyberrymden.
Folk inser nu vikten av kvalitet över priset. Få din bondens marknad är känd i cyberrymden.

Prata med lokala restauranger.
Många lokala restauranger skulle gärna använda lokala, färska råvaror och kött och bakverk i deras mat, och sedan du skulle ha kontinuerliga kunder och mer exponering.

Tveka aldrig att prata med dina kunder. På så sätt hittar du reda på vad deras behov och intressen är. Om de säger att de har svårt att gå till bondens marknad som är planerad på en obekväm dag i veckan, då välja att ha det överföras till en annan dag. Om de säger att det kan finnas dagar då de inte kommer vara där för att shoppa, så kanske du kan upprätta ett effektivt order-ta och leveranssystem av färskvaror för dem.