O2i

Hur man kan förbättra din kredit värdering för att få lån hem köper

Numera

Numera är föremål för finansiering och den sorgliga bostäder och fastighetsmarknaden i allas favorit ämne. Således har företag som deltar i finansieringen eller inteckning flyttas till alltför konservativ monter. I själva verket har flytten att utestänga tagit ett snabbare klipp i de flesta amerikanska delstater att presidenten själv hade att komma och ingripa med ett visst finansiellt stöd.

Med denna rådande klimatet i bostadslån och krediter företag granska varje sökande för ett lån. Man måste göra en del läxor att ta reda på hur man undviker fallgropar i processen att ansöka om ett bostadslån.

Hur man kan förbättra din kredit värdering för att få lån hem köper. Numera.
Hur man kan förbättra din kredit värdering för att få lån hem köper. Numera.

Om du är intresserad av att låna pengar från en bank måste du ha en bra kredit rekord, annars kan du inte ens komma till andra basen i ansökan.

För, innan bankerna låna ut pengar det normala tillvägagångssättet är att borgenärer som vill avgöra hur mycket av en risk du personligen är. Med andra ord, vad är sannolikheten att du skulle kunna betala tillbaka de pengar de skulle låna dig?

Det är där kredit värderingar kan hjälpa dem att göra det. Så ju högre din kredit värdering är, skulle det mindre risk bankirerna känner att du kommer att bli. Ökar till ettor kredit värderingar utvecklas vanligen över tid och kräver därför en positiv och kontinuerlig ansträngning från din sida. De flesta kredit scoring enheter titta på fem områden i en persons kreditupplysningar.

Hur man kan förbättra din kredit värdering för att få lån hem köper.
Hur man kan förbättra din kredit värdering för att få lån hem köper.

De undersöker och analyserar din typ av betalning historia som inkluderar hur mycket pengar du är skyldig, längden på din historia på rekord, och vilka typer av krediter du har använt. Undersök och se hur du kan förbättra kredit värdering i din post och kartlägga en handlingsplan för att förbättra dem. Nu här är steg in förbättra din betalning historia:

  • Religiöst betala dina räkningar på exakt förfallodagen. Ett rekord av försenade betalningar spelar en viktig roll i att driva sådana poäng ner.
  • Om du av någon anledning har räkningar som nu förfallna, göra allt för att få aktuell och underhålla för att bo på det sättet.
  • Var förnuftig kontakta dina fordringsägare det ögonblick du inser att du kommer att ha ett problem i att betala dina räkningar på förfallodagen, och sedan försöka arbeta fram en avbetalningsplan och diskutera med dem möjligheten att hålla åtminstone en del av det sena meddelanden från dina kreditupplysningar.
  • Om du hittar din situation att vara allvarlig, söka hjälp av en kredit rådgivare?
  • Håll dig borta från skumma affärer och bedrägerier som lovar en snabb förändring av din kredit situationer.
  • Se alltid till att hålla dig skuld till en låg nivå.
  • Se också till att hålla ditt kreditkort saldon låg. Kom ihåg att förhållandet mellan hög skuld till kredit-limit kommer att köra ner dina poäng.
  • Försök alltid att betala av skulden och undvika "flytta runt"
  • Undvik att stänga oanvända konton, eftersom en noll balans kan hjälpa din poäng.
  • Se till att du inte öppnar konton som du inte behöver bara för att prova en snabbis strategi att förändra förhållandet mellan din skuld-till-kredit-limit.