O2i

Hur man investerar i Oppenheimer fonder

Känslan av att investera dina pengar är som att åka berg-och dalbana i länet mässan. Det kan vara spännande, skrämmande, osäkra och ibland verkligen en besvikelse. Att veta var att lägga dina pengar är mycket utmanande. Det finns massor av fond möjligheter, men att välja en kan vara förvirrande. Lyckligtvis kan Oppenheimer Funds Inc. stå till tjänst för dig. Företaget har levererat investeringsmöjligheter sedan 1960. Idag har Oppenheimer Funds Inc. över sex miljoner ägare och antalet fortsätter att öka. Det finns många val i fonder som du kan välja mellan att du kan passa dina behov och finansiella förmåga. Om du vill investera i Oppenheimer fonder men behöver en hjälpande hand, följ dessa steg.

Hur man investerar i oppenheimer fonder. Den vanliga minsta investering för oppenheimer fonder är 750€.
Hur man investerar i oppenheimer fonder. Den vanliga minsta investering för oppenheimer fonder är 750€.

  • Gör valet. Du kommer att behöva välja från en mängd av ömsesidiga alternativ fondplacering under Oppenheimer katalog. Du kan göra detta genom att besöka deras hemsida på oppenheimerfunds.com och bläddra kategorierna som finns tillgängliga. Dessa alternativ inkluderar inhemska aktiefonder, internationella och inhemska räntefonder, alternativa investeringsfonder och en hel del mer. Se till att du just läst noggrant och se till att du förstår vad du investerar i.
  • Registrera dig. Om du är ny på webbplatsen, måste du bli medlem på webbplatsen genom att skapa ditt eget konto. Gå till "registrera dig nu" och följ processen. Se till att du matar in alla korrekta och sanningsenliga uppgifter om dig själv.
  • Plocka fonden. När du har blivit registrera dig eller logga in ur vägen, gå till fond i ditt val och läsa detaljerna igen mycket noga. Se till att du förstår de alternativ som ges till dig, liksom sina för och nackdelar. Ingen fond garanterar dig omedelbar lycka, vilket är absurt om du erbjuds en. Det finns alltid en riskerade inblandade. Det är bara upp till dig att göra den beräknade risken.
  • Invest. Nästa steg för dig blir att läsa informationen sida på din fond val, som kommer att innehålla både mål och strategi kontot. Detta kommer också att vara i prospektet, som också innehåller detaljerad information om kontot som du väljer. Du kan sedan fortsätta att ladda ner en ansökningsblankett, fylla alla nödvändiga behövs detaljer, och sedan skicka det tillsammans med din investering. Du kommer nu att vänta på ord som din investering har mottagits.


Den vanliga minsta investering för Oppenheimer fonder är 750€

Den vanliga minsta investering för Oppenheimer fonder är 750€. Dock är den nödvändiga minsta investering mycket högre för den internationella Småbolagsfonden och utveckla Market Fund. Sammanfattningsvis, se till att de pengar du kommer att investera kommer att vara något som du är villig att del med ganska länge. Investeringar som fonder tar ungefär minst 1-5 år att mogna, beroende på ditt val. Kom ihåg att alltid läsa det finstilta, oavsett hur lockande investeringen kan tyckas. Lycka till!