O2i

Hur man hittar stipendier hem förbättring för äldre

Eftersom pensionärer inte kan arbeta längre för att tjäna pengar för reparationer i hemmet, har de rätt att få bidrag för reparation hem förbättring. Allt du behöver göra är att hitta de företag eller individer som prioriterar de äldre att hjälpa dem ekonomiskt på grund av att hålla sitt hem i gott skick. Här är några sätt att hitta stipendier hem förbättring för äldre:

Hur man hittar stipendier hem förbättring för äldre. Hitta en organisation som ligger lokalt eller är nära i ditt område så att det skulle vara lättare för organisationen att betala de äldre ett besök och bedöma sina behov av hem förbättring.
Hur man hittar stipendier hem förbättring för äldre. Hitta en organisation som ligger lokalt eller är nära i ditt område så att det skulle vara lättare för organisationen att betala de äldre ett besök och bedöma sina behov av hem förbättring.

  1. Hitta en organisation som ligger lokalt eller är nära i ditt område så att det skulle vara lättare för organisationen att betala de äldre ett besök och bedöma sina behov av hem förbättring. Vissa organisationer måste ha en personlig okulär inspektion för att kontrollera listan för reparation. Det är lättare för dem att göra en bedömning om de äldre hem är i närheten av organisationens huvudkontor. Att hitta en organisation, titta in sin finansiering profil och specifikt hitta "pensionärer" eller "äldre" i sina prioriteringar för finansiering.
  2. Studera de krav som behövs för tillämpningen. Ta del av tidsfrister och förslag processer underkastelse. Du bör lista ned kontaktinformation och vem som ska motsvara. Du bör känna till vem du ska kontakta om du har frågor som behövde svar direkt eller åtgärder.
  3. Surfa på Internet för några organisationer som har bestämmelser om finansiering äldre hem förbättringar. Det finns särskilda företag som gör detta men vara noga med att läsa alla villkor i sin finansiering kontrakt eller om du har ofullständiga krav, kan ditt hem förbättring finansiering begäran nekas och det finns vissa bedrägerier som ger dig den information du behöver i utbyte mot lite pengar. Kom alltid ihåg att du inte ska betala något om bidrag.
  4. Kontrollera din lokala myndigheternas webbplatser för notering av lokala företag som finansierar dessa speciella fall. Det finns fall som du behöver bidrag för tillgänglighet. Du kan ansöka om dessa eftersom dina äldre skulle behöva dessa förbättringar i deras hus.
  5. Det finns alternativa sätt att söka finansiering för dina gamla hem förbättring finansiering. Du kan söka ekonomisk hjälp av icke-traditionella medel som kontaktar din kyrka, lokala klubbar eller organisationer och sjukhus. Du kan samla in pengar för att hjälpa till. Fråga din lokala kyrkan om de kan hjälpa till att hitta donatorer eller höja fond för äldre grannar. Det skulle vara bra om alla på gemenskapens platser i en liten mängd. Varje liten mängd kommer att leda till större medel och det kan vara till hjälp för att finansiera reparationerna.

Hjälpa din gamla kommer inte bara ge dem hem förbättring de behöver

Hjälpa din gamla kommer inte bara ge dem hem förbättring de behöver, men de kommer att vara tacksamma för din hjälp. Kom alltid ihåg att om du inte lyckas första gången, kan du alltid försöka igen för att få den finansiering du äldre behov. Se till att ha en kopia av den beräknade kostnaden för att få en uppfattning om hur mycket finansiering hem för äldre behoven. Du kan sedan begära samma belopp eller markera det upp till 15% oförutsedda till säker vakta några extra reparationer som inte ingår i den beräknade kostnaden.