O2i

Hur man hittar finansiering jobb

Utsikterna för finans jobb väntas vara stabil under överskådlig framtid, precis som det har varit under de senaste årtiondena. Uppenbarligen är detta en stabil område att komma in, vilket är en fördel för alla arbetssökande. Det finns en hel del sätt att gå om att hitta en finansiering jobb. Du vill börja med en bra utbildning, för gratis information om utbildningsprogram som kan tillgodose någons behov klicka här .

Tillsammans med en utbildning bör listan nedan ger dig en bra start.

 1. Förstå termen "ekonomi". Första steget i att hitta ett finansiellt jobb är att förstå skillnaden mellan finans, ekonomi och redovisning. Finans erbjudanden med tolkningen av aktiemarknaden på affärssidan, i motsats till ekonomi, vilket är den tolkning av aktiemarknaden på den sociologiska sidan. Revisorer arbetar med redovisning av ett företags finansiella resultat. Därför finansiering kommer att bli en bred penseldrag typ av jobb, medan redovisning är en praktiska detaljer detaljer typ av jobb.
 2. Ta reda på om du har rätt kvalifikationer. För att få ett jobb inom finans fältet måste du oftast en kandidatexamen eller högre i redovisning, finans eller ekonomi. En redovisning examen kan vara en tillgång eftersom du kommer att ha större analytisk förmåga om ditt företag kör på problem. En ekonomi examen kan vara till hjälp också, eftersom du kommer att ha möjlighet att tolka hur världens ledare och händelser kommer att påverka ditt företag. Ett finansiellt examen kommer att visa de mest användbara i att hitta en finansiering jobb, förstås.
 3. Starta din sökning. Detta kan vara den svåraste delen att starta en karriär. Men med ett organiserat, målinriktat tillvägagångssätt, kan du hitta många jobb möjligheter. Kom ihåg att hålla ordning när du söker - ha en exakt lista över de företag som du har lämnat meritförteckningar, samt deras svar.  
  • Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa dig att hitta en finansiering jobb. De flesta av dessa webbplatser debitera potentiella arbetsgivare en avgift för att annonsera ett jobb på deras hemsida. Allt som krävs av dig är en enkel registrering, som är gratis. Du är välkommen att sedan bläddra igenom platsannonser tills du hittar en som du gillar. En av de bästa webbplatserna för att hitta finansiering jobb är eFinancialCareers . Ekonomi jobb är listade enligt olika kategorier. Några andra värdefulla webbplatser är Career och Monster . Om du letar efter ett jobb i ditt område, lönar det sig att kontrollera varje potentiell webbplats. De flesta företag annonsera på bara en hemsida.
  • Tro det eller ej, kan arbeta som en temp vara ett bra sätt att komma in i ett finansiellt läge. Många företag använder temps - för att fylla i för en anställd som är ute på mammaledighet eller en längre sjukdom, eller bara för att fylla luckorna under en särskilt hektisk tid. Även om du kan hyras för en mycket grundläggande, entry-level position, såsom receptionist eller datainmatning kontorist, kan detta vara din chans att visa upp vad du vet, och eventuellt få hyras permanent när en position i ekonomi öppnar.
  • Om du fortfarande är i college, ta varje möjlighet för en praktikplats som presenterar sig. Mer än sannolikt, kommer du att placeras i en stor finansiellt företag, där många finansiella jobb blir tillgängliga på regelbunden basis. När du uppgraderar, det bara kan vara en heltidstjänst väntar på dig. Även om du inte erbjuds ett jobb med din praktik fast, kommer det att ge dig värdefull arbetslivserfarenhet som ser bra ut på ett CV.
  • Nätverk, nätverk, nätverk! Nätverk är förmodligen nummer ett sätt att få ett jobb i finansbranschen. Trots allt, om du skulle anställa medarbetare för ett jobb som krävde en hög grad av sekretess som finansiering, skulle du anställa någon med en stor meritförteckning som du aldrig träffat, eller den dynamiska go-getter som du har träffat vid flera konferenser? Delta i några finansrelaterade möten som du är inbjuden, gå varje ekonomi och redovisning klubb på college, och se till att du lämnar ett gott intryck med alla som du talar. Viktigast hamstra visitkort som de är guld! När du börjar ditt jobb jaga, kalla folket som du har kommit i kontakt med och fråga dem om de känner till eventuella lediga jobb. Du bara kan falla rakt in det perfekta jobbet!
  • Underskatta inte kraften i annonser! Även om många stora företag inte gör reklam i tidningar, vissa mindre gör. Om du väljer att söka jobb som är listade i platsannonser, överväga att lämna in en meritförteckning snigelpost, snarare än e-post den. De flesta personalansvariga får massor av e-post svar på en platsannons, men mycket få per post. Skicka din CV kan vara ett bra sätt att "sticka ut" i ett fält av sökande.
  • Prova cold calling. Ring företag eller verksamheter som du vill arbeta. Be att få tala med rekryteraren och berätta för honom att du är intresserad av några finansiella arbeten som bolaget kan ha. Det är en bra idé att skriva ner de punkter som du vill lyfta fram när cold calling. Om du tar ordet bokstavligt och ringa utan förberedelse, kommer du förmodligen över som oprofessionellt nervös och. Även om du inte kan tala med rekryteraren, tala respektfullt till vem svarar i telefonen. Det kan vara senare lediga jobb på företaget, och du inte vill ha ett rykte som den person som var en idiot till receptionist!
 4. Förbered dig på att göra ett bra första intryck! När du har fastnat en intervju eller två, kom ihåg alla grunderna i intervjuer. Klä på lämpligt sätt, presentera en polerad CV, och se till att dina referenser är väl förberedda. Ekonomi är i allmänhet inte en business casual slags fält, så att inte dyker upp för intervjun i jeans och en tröja! Väl förberedda referenser är ett måste när intervjua för ett finansiellt jobb. Om det har gått ett tag sedan du har varit i kontakt med en av dina referenser, ge honom ett samtal för att uppdatera honom om vad du har gjort och alla utmärkelser eller erkännanden som du har fått. Efter intervjun är klar, är det acceptabelt att följa upp med ett kort e-postmeddelande tacka intervjuare för sin tid. Något mer än detta är normalt uppfattas som desperat och irriterande.

Medan du söker ditt drömjobb inom finans

Hur man hittar finansiering jobb. Förstå termen "ekonomi".
Hur man hittar finansiering jobb. Förstå termen "ekonomi".

Medan du söker ditt drömjobb inom finans, glöm inte att det är en bra idé att hålla dig i slingan genom att fortbildning klasser i ekonomi eller redovisning. Detta görs enkelt nuförtiden genom online universitet .
Lycka till och glad söka jobb!