O2i

Hur man hittar ett tillbehör rep

När du gör tillbehör att sälja

När du gör tillbehör att sälja, är det mycket viktigt att ha en expert säljare att presentera dina produkter till potentiella showrooms och butiker som kommer att vara ivriga att sälja dina skapelser. En bra säljare kommer att hjälpa dig att stanna kvar i verksamheten och hjälpa dig att skapa ytterligare möjligheter för utformning förbättring och opportunistiska försäljning. Här är stegen för att hitta en tillbehör representant.

  1. Innan söker en säljare, se till att dina tillbehör av hög kvalitet och design är unika. Tillbehören bör också vara trendig, bärbara och moderiktiga. Kunderna är mycket ombytligt och letar alltid efter nya mönster och färger.
  2. Skapa en linje av tillbehör. Du bör ha uppsättningar örhängen, hängen, ringar och armband. Du bör också ha andra tillbehör som göras i olika färger för att passa alla smaker. Du bör alltid vara anpassade till de senaste mode design, trender och färger. Tillbehören bör göras i förväg så du bör ha tillgång till mode och trender prognos.
  3. Skapa en försäljnings broschyr för dina tillbehör. Du bör ha full färg och detaljerade fotografier av alla Accessoarer komplett med korta beskrivningar. Du kan antingen fotografera tillbehören mot en smickrande bakgrund eller har någon modell dem för fotograferingen. Broschyren är mycket viktigt att sälja dina tillbehör. Om du inte är väldigt bra på att ta bilder eller inte kreativa nog att presentera produkterna, har en professionell fotograf ta bilder för dig. Detta är en investering som kommer att betala sig i längden.
  4. Ha en konstnär layout din broschyr och ger en övertygande beskrivning av varje tillbehör innan att ha den tryckt.
  5. Fråga dina vänner och familj för remisser för någon som kan hjälpa dig i egenskap av säljare. Hon bör vara någon som har god muntlig kommunikation och övertygande kraft. Hon borde vara glib och vänligt och mycket skicklig på att göra presentationer. Affär köpare är mycket upptagen och alltid har begränsad tid att underhålla säljare så du behöver en expert på området. Hon bör vara kunnig om dina tillbehör och om möjligt hon ska bära några av dina produkter för subliminal reklam.
  6. Dela upp försäljningen ansträngning genom att skicka broschyren att lagra köpare som inte har nåtts av din kontrakterade återförsäljare. Ditt företagsnamn, kontaktperson och kontaktuppgifter bör hon ingår i de broschyrer som du skickar.
  7. Förbered demonstration bitar. Välj ut de mönster och färger som är utestående. Du kan också förbereda en blixt eller PowerPoint-presentation av dina tillbehör. Var beredd att lämna några prover för köpare att kolla senare.
  8. För exklusiva butiker, prata med ägarna själva och ge en presentation. Berätta för dem de fördelar de får från att sälja dina produkter samt säljargument och unika egenskaper för dina tillbehör. Ge dem oemotståndliga eftergifter för att bära din design och erbjuda en prövotid för att se hur efterfrågan kommer att vara innan de bestämmer sig för ett långtidskontrakt. Detta kommer att skydda ditt företag ränta samt att i butiken.

Syftar inte till att ha dina tillbehör säljs på nästan alla butiker

Hur man hittar ett tillbehör rep. Innan söker en säljare.
Hur man hittar ett tillbehör rep. Innan söker en säljare.

Syftar inte till att få dina tillbehör som säljs på nästan alla butiker. Det är bäst att vara mycket selektiv när det betecknar att dina tillbehör görs uteslutande och endast i begränsad upplaga. Detta kommer också att minska ditt lager och tillåter dig att förbereda de nya partier med riklig produktion tid, särskilt om de är handgjorda.