O2i

Hur man hittar en kostym grupptalan som gynnar dig

En grupptalan är en slags rättegång där en grupp människor inger en ansökan stämma en klass eller organisation i domstol, kollektivt. Till exempel kan en grupp av konsumenter som har barn stämma ett företag barnmat för sin användning av skadliga ämnen som är potentiellt farliga för barn. Konsumenterna kan dra nytta av detta eftersom företaget kommer att försöka lösa fallet eller om de befinns skyldiga kommer de konsumenter som lämnats vid gynnas av en livstid kontanter eller produkter tilldelning för de skador som uppkommit. Detta har varit en sådan trend i Europa att det nu konsumentorganisationer som ger fall eller anspråk till domstolar för att representera ett stort antal konsumenter. Om du vill vara en del av detta, här är de steg.

Var medveten om konsekvenserna. Du ska veta vad du får in. Klass passar fortfarande stämningar som avgränsas av lag. Du kan bara hamna i fängelse om du inte vet vad du går in och hur man ska gå med flödet av åtgärden. Du måste ha någon form av erfarenhet av produkt du stämmer om så att du inte kommer att anklagas för att vara ett bedrägeri.

Hur man hittar en kostym grupptalan som gynnar dig. Var medveten om konsekvenserna.
Hur man hittar en kostym grupptalan som gynnar dig. Var medveten om konsekvenserna.

Titta på de mest sannolika platserna. Det finns grupptalan artiklar som drabbade tidningarna på grund av den stora omfattningen av fallen. Om du vill gå med i fallet, kan du kontakta konsumentorganisation genom deras telefonnummer eller e-post. De kommer att skicka dig en kopia av om du är intresserad av att gå med. Bara vara snabb eftersom många människor är intresserade av att delta också. Det finns nu platser tillgängliga om du vill dra nytta av en klass kostym. Exempel är listclassaction.com , lawyersandsettlements.com . topclassactions.com , och många andra. Det finns listor och kategorier av class actions som du kan vara intresserad

Välj en kostym grupptalan

Välj en kostym grupptalan. Det finns viss information om en åtgärd kostym som du kan vara intresserad av eller att du har upplevt själv. Om du har blivit utsatt, kan du ha en möjlighet att komma tillbaka med det företag som du upplevt någon form av missnöje. Om inte, bekanta dig med ärendet.

Kontakta organisationen. Du kan kontakta en organisation via telefon för en intervju om ärendet annonseras i tidningen eller sändes på TV. Du kan också klicka på länken på hemsidan för att veta hur du kontaktar den organisation som du vill delta i. Du kan bli tillfrågad om ditt namn, adress, ålder och vad du har upplevt med en viss produkt. Du kommer också att meddelas via e-post om utvecklingen av ärendet och bli ombedd att underteckna vissa former för att stärka den kollektiva anspråk.

Välj en kostym grupptalan. Titta på de mest sannolika platserna.
Välj en kostym grupptalan. Titta på de mest sannolika platserna.

En grupptalan är en rättighet för varje konsument som påverkas med en viss missöde görs av ett företag som vänder ett stort antal konsumenter. Eftersom nästan alla människor använder en typ av produkt vid någon tidpunkt, kan de delta i klassens passar inte bara för att få avveckling från företaget de stämmer men också ge företaget en chans att lösa in sina själv.