O2i

Hur man hittar den bästa Managed Futures fond för dig

Investera i en Managed Futures fond har blivit ett mer populärt alternativ eftersom den har en låg korrelation till traditionella aktier och obligationer portfölj och som sådan kommer inte att påverkas drastiskt om och när den inte fungerar bra på marknaden. Några överväganden måste beaktas när du har beslutat att sätta en bit av ditt sparande i en Managed Futures fond för att försäkra att du gör rätt ekonomiska beslut.

  • Gör din forskning. Innan vi går in Managed Futures fond, du måste göra en enorm mängd forskning. En bra resurs skulle vara National Futures Association webbplats. Livsmedelsverket har en komplett lista över alla licensierade företag och privatpersoner som erbjuder Managed Futures fondprodukter. Genom att kontrollera Bakgrund Medlemskap Center statusinformation (BASIC), kommer du att se sin nuvarande registreringsstatus och eventuella disciplinära historia. Livsmedelsverkets webbplats erbjuder också online-lärande verktyg, publikationer och andra pedagogiska resurser för att hjälpa allmänheten fatta ett välgrundat beslut om handel.
  • Prova på simulerad handel. Detta är den i särklass mest effektiva sättet att veta marknadens terminologi, prisnoteringar och allmänna beteende av särskilda terminer pengar utan att behöva hyllan att pengar ännu. Det finns elektronisk handel simulatorer på Internet kan du prova gratis.
  • Vet det minsta kontot krav. Några Managed Futures fonder är mer tillgängliga, eftersom det inte finns några inkomster eller förmögna krav, medan andra kommer att kräva en enorm kapital i miljoner dollar.
  • Vet avgifterna. Självklart måste du betala din rådgivare Commodity Trading eller CTA. De flesta får sin ersättning baserad på prestation och kostnad allt från 15% till 30% av vinsten medan vissa kommer att ta ut en per avslut kostnad eller provision varje gång fondens affärer. CTA ut årliga förvaltningsavgifter samt och dessa vanligen uppgår till 1% till 2% av fondens totala storlek.
  • Välj rätt avtal. Flesta fonder som upplever bredare sortiment i daglig handel i allmänhet anses vara mer volatila. Vissa investera i mer volatila fonder eftersom handeln kostnaden är densamma men möjligheten att tjäna är större. Men flyktiga medel anses mer riskabelt därmed risken för förlust är också större. Få den nuvarande marknaden information så att du vet vilka fonder har öppet intresse och tillräcklig volym så att du enkelt kan gå om fonden inte ger bra resultat.

Den senaste tidens ekonomiska kritan har skapat panik bland oss

Hur man hittar den bästa managed futures fond för dig. Prova på simulerad handel.
Hur man hittar den bästa managed futures fond för dig. Prova på simulerad handel.

Den senaste tidens ekonomiska kritan har skapat panik bland oss. Eftersom fler och fler människor tvingas lämna sina jobb på grund av lågkonjunkturen, de flesta av oss frestade att komma in snabba pengar att göra möjligheter. Detta bör undvikas eftersom bedrägerier överflöd på marknaden. Du vill inte förlora dina surt förvärvade pengar till skrupelfria system.