O2i

Hur man hittar dag pekar handel inträde

Dag för handel är en livskraftig karriär för någon som vill tjäna en rimlig mängd utan att lämna bekvämligheten och säkerheten i ditt eget hem. I dessa tider av tre sylt hour trafik, stressande kontorsmiljöer mördande officemates, politik kontor och jobb stress, varför skulle någon vilja gå till ett kontor varje dag? Dag för handel kan du göra VD pengar utan att få ut ur huset.

I ett nötskal är dagen för handel som att spela på aktiemarknaden genom att köpa och sälja flera aktier på kort tid. I enklare termer, innebär att du måste köpa och sälja aktier under dagen därav namnet "Day Trading". För att bli framgångsrik i dag handel, behöver du en fungerande kunskap om affärsutveckling och råvarumarknaderna.

Du behöver också en dator, särskild telefonlinje och snabb tillgång till Internet. När du har dem, lära av tipsen nedan om hur du hittar dag pekar handel inträde.

  • Intraday ljusstake diagram. Dessa kan ge dig en rå analys av pris åtgärder. Var på jakt efter det låga priset av dagen. När du tycker att det övervaka det för toppar i volym handlare och öppna order. Ditt mål bör vara att köpa upp tillräckligt lager sedan sälja dem innan intresset för dem går ner.
  • Leta efter likviditet. Detta betyder inte att du ska köpa upp vatten eller dryck bestånd. Likviditeten är den term som används där du kan gå till eller en aktie till ett rimligt pris. Några exempel på dessa är snäva spreadar och låga slirning.
  • Leta efter volatilitet. Vi pratar inte om explosiva material här (men om du spelar marknaden just skulle dina rörelser spränga i ditt ansikte). Volatiliteten är den term som används för att mäta det förväntade dagliga prisklass. Detta är i grunden prisklass du är villig att arbeta med. Ju större aktiens volatilitet innebär större din vinst eller förlust.
  • Bestäm stop-loss strategi. Du har ingen avsikt att hålla alla bestånd som du köper, ywhen Dagen avslutas. Så du måste räkna ut till vilket pris du kommer att besluta att sälja aktien. När du tittar på aktiviteten på marknaden, hålla en mental anteckning om priset för din stop loss strategi så att du vet när du ska komma ut. För närvarande finns det två typer av stopp-loss strategier:
      • Fysisk stop-loss. Detta är en beställning till en viss prisnivå i din acceptabel risk tolerans. I grund och botten är detta det belopp du har råd att förlora mest.
      • Mental stop-loss. Du kan ställa in detta vid den punkt där din post kriteriet bryts. Detta innebär att om och när ditt lager börjar bli oförutsägbara, kommer du avsluta din position.


Dag för handel är som spel, men med högre insatser

Hur man hittar dag pekar handel inträde. Intraday ljusstake diagram.
Hur man hittar dag pekar handel inträde. Intraday ljusstake diagram.

Dag för handel är som spel, men med högre insatser. Inga öre ante saker tolereras i denna typ av marknad. Om du har gjort din forskning och läsa hur marknaden rör sig, kan du stå för att vinna en bunt. Och på Flipside av det, kan du förlora också en bunt. Men om du är ganska bra med affärsutveckling och inte gör något att sitta framför en dator hela dagen tittar siffror på en skärm, kan day trading vara ett jobb för dig. Åtminstone du inte kommer att fastna i den dagliga trafiken.