O2i

Hur man hittar boende kommer att utgöra uppgifter om ditt tillstånd

Någon sa en gång att det enda i livet som är säker är död, förändring och skatter. Av denna anledning, människor förbereda sig för säkerheten för sina nära och kära i fall av förtida död. Du kommer som de flesta människor har ett stort intresse av att lära hur man hittar boende bilda information om ditt tillstånd. För att hitta den rätta formen och relaterad information för ditt tillstånd, här är några tips:

Hur man hittar boende kommer att utgöra uppgifter om ditt tillstånd. Bekanta dig med vad en levande kommer är.
Hur man hittar boende kommer att utgöra uppgifter om ditt tillstånd. Bekanta dig med vad en levande kommer är.

  1. Bekanta dig med vad en levande kommer är. En levande vilja är ett juridiskt dokument där en person förklarar hans önskemål i förväg, när det gäller medicinska behandlingar som kan förlänga hans levande. Också känd som en hälso-och sjukvård direktiv, förskott direktiv eller läkarens direktivet, står det vilken typ av behandlingar du föredrar och gillar inte administreras på dig när du är i koma eller lider av dödlig sjukdom. Den levande kommer inte som ett levande förtroende som distribuerar en persons tillgångar utan fördelen av bouppteckning. Den levande kommer endast aktiveras när du blir arbetsoförmögen.
  2. Hitta en praktiserande advokat i ditt tillstånd. Se till att han har tillstånd att öva lag i ditt tillstånd. Han är den bästa resursperson för prov testamenten, enkel vilja, enkel form, kommer att bevittna och blanketter egendom. Om du på allvar planerar att utföra ett levande kommer på egen hand, be om hjälp av en advokat innan du gör det. Om du inte är en advokat själv, eller kunnig i lagen, är det bäst att du får hjälp från en professionell. Det sista du vill är att köra en levande kommer bara att ha det senare återkallas för inte väsentligen överensstämmer med den rätta formen och materiell rätt. Till exempel, vissa stater erkänner legitimes medan andra inte gör det, och din vilja kan återkallas av domstolen om det strider mot den statens lag om legitimes. Om du inte har råd att anlita en advokat, varför inte leta efter jurister som kan ge gratis juridisk rådgivning i ditt område? De kommer att vara mer än glada att ta emot dig.
  3. Läs lagböcker på ämnet. Be en advokat eller en vän som tar ribban för råd om vilken bok att läsa på. Köp boken, låna det från en vän eller ditt lokala bibliotek. Lagböcker är det näst bästa att advokater.
  4. Hitta levande kommer blanketter online. Vissa onlinetjänster erbjuder dem gratis, andra mot en avgift. Det finns webbplatser som tillåter dig att ladda ner de rättsliga formerna för ditt tillstånd för en avgift. Dessa är i allmänhet mer tillförlitliga än de som erbjuder dem gratis. Ett varningens ord när du använder fri levande vilja former: webbplatser som erbjuder dem brukar inte ge dig en försäkran om att dessa former är aktuella eller att den information som du hittar på webbplatsen är korrekt och up-to-date, till skillnad från webbplatser som erbjuder dem mot en avgift. De flesta av dessa webbplatser ger ut gratis online formulär avstå enbart informationen för allmänt informationssyfte. Kolla in webbplatser som http://www.uslegalforms.com/ och http://www.doyourownwill.com/lwindex.asp. Begränsa din sökning till läget i ditt intresse.

Hur man hittar boende kommer att utgöra information om din stat är en relativt enkel uppgift. Sådan information kommer säkert komma till hands när du bestämmer dig för att genomföra en levande vilja och att hjälpa dig att förstå de rättsliga konsekvenserna av att köra en.