O2i

Hur man hittar amerikanska leverantörer av betalningslösningar

Det finns olika webbplatser på nätet som erbjuder olika betalningslösningar för boende i Europa. Dessa betalningslösningar används av människor som inte vill använda sina kreditkort på nätet eller om letar efter ett sätt att göra affärer på nätet. Några av dessa webbplatser erbjuder sina tjänster gratis och några av dem kommer att kräva att du betalar en liten avgift för att använda deras tjänster

Här är några amerikanska betalning lösningsleverantörer:

Hur man hittar amerikanska leverantörer av betalningslösningar.
Hur man hittar amerikanska leverantörer av betalningslösningar.
  1. Paypal - PayPal är den ledande leverantören för människor att göra affärer på nätet utan att använda sina kreditkort. Du kan skapa ett PayPal-konto utan kostnad om du ska använda den för att köpa produkter på nätet. Om du ska använda PayPal för din online-verksamhet eller transaktioner med ett annat företag, kan du skapa ett företagskonto för att få tillgång till fler funktioner. PayPal är en transaktion lösning som är säker. De flesta onlinebutiker emot betalningar via PayPal. Du kan kontakta kundtjänst om du har frågor om sina bearbetning lösningar.
  2. Sage betalningslösningar - Sage Payment Solutions erbjuder elektroniska betalningssystem för att behandla olika typer av transaktioner. De ger olika tjänster som kommer att hjälpa dig att ha säkra och enkla transaktioner. Några av de tjänster som erbjuds av Sage betalningslösningar hanterar handelsfartyg konton, korthantering, betalning processor, egold kontrollera garanti och mycket mer. Du kan kontakta sin agent för terminalen stöder 24 timmar om dygnet.
  3. Planet betalning - Planet Betalning erbjuder elektroniska lösningar för hantering av olika valutor, mobila betalningar och andra lösningar handel. Detta företag tillhandahåller tjänster till Europa, Europa och Asien. Planet Betalning platser i Hongkong, Shanghai, London, Singapore, New York, Atlanta, Bermuda och Peking. Företaget erbjuder stora lösningar för människor som har transaktioner med olika valutor.
  4. Usapaymentsolutions.com - Detta företag ger en av de bästa betalningslösningar för kreditkort. Några av dessa kort har Visa, MasterCard, Fleet kort, Debit, Diners Club, Discover och europeiska Express. Några av deras tjänster omfattar kreditkort och betalkort bearbetning, bearbetning av elektroniska kontroller och olika lösningar på handlarna. Du kan registrera sig på webbplatsen för en låg hastighet för att kunna använda deras tjänster.
  5. Min fakturering träd - Detta företag specialiserat på att tillhandahålla betalningslösningar för företag. Några av de centrala lösningar som erbjuds på webbplatsen är BillingTree AgentBill, BillingTree OnlineBill Suite, BillingTree ivrBill, fakturering träd Insättning, BillingTree CheckCollect och BillingTree Collect. Det finns också lösningar för fakturering organisationer, vårdgivare och finansiella långivare.

Dessa är de amerikanska företag som tillhandahåller olika typer av betalningslösningar för företag, företag eller för personligt bruk. De flesta av dessa tjänster kommer att kräva att du betalar en registrering avgift för att du ska kunna använda deras tjänster. Dessa tjänster gör det möjligt för dig att göra transaktioner online enkelt med andra handlare och företag. Det är viktigt att gå igenom de olika företagen och de tjänster de erbjuder för att du ska få den bästa servicen som passar dina behov.