O2i

Hur man har en loppmarknad om du inte har en gård

Så du funderar på möjligheten att sälja vissa objekt som du har kommit att försumma under de senaste åren. Det är mycket möjligt, och du har en hel del artiklar, du kan definitivt göra några pengar med denna idé, din egen loppmarknad. Men det verkar vara bara ett problem som dyker in i sinnet: du behöver inte ens ha en gård att börja med. Hur man hoppas ha en loppmarknad, om de inte ens har en gård? Svaret är att det inte bara är en lösning på detta problem, det finns faktiskt gott. Med lite kreativitet och fantasi (och kanske en hel del ansträngning), kommer du att ha din loppmarknad på andra platser än din gård. Denna artikel kommer att hjälpa dig genom processen att välja en av många olika lösningar för detta problem, så allt du egentligen behöver är de objekt som du vill sälja, redan ordentligt sorteras ut och priser, och någon förändring för din första potentiella kunder innan du fortsätter med dessa steg:

Hur man har en loppmarknad om du inte har en gård. Det första steget är den mest uppenbara.
Hur man har en loppmarknad om du inte har en gård. Det första steget är den mest uppenbara.

  • Det första steget är den mest uppenbara, om du inte kan få din loppmarknad i din trädgård, så har det inomhus, i ett öppet hus försäljning. Det bästa är att du egentligen inte behöver göra för mycket långtråkigt ben arbete, helt enkelt göra det enklare för dina potentiella kunder att se allt som finns att se om de objekt som du har till salu genom att placera dem strategiskt runt insidan ingången av ditt hem . Detta fungerar bäst om du har en spacey hus, men även om du inte gör det, kan du helt enkelt flytta en del möbler runt för att skapa utrymme. När du är färdig sortering allting ut, kan du annonsera lite-i din lokaltidning, flygblad runt ditt kvarter, på elektriska inlägg eller kanske till och med lokala snabbköp. Kom ihåg att lägga riktningar så att inte förvirra någon.
  • Om du känner att ditt hus är för smal för alla typer av försäljning men det finns andra sätt. Om du bor i en byggnad, kan du faktiskt hyra strax utanför sin entré, och ställa in de extra tabeller för din tillfälliga loppmarknad där. Att få tillstånd bör inte vara alltför svårt, eftersom domstolen utanför byggnader är normalt spacey och är gratis för vem som helst att använda. Detta är en av de bättre lösningar, som många människor förmodligen gå upp till din försäljning om bara för att kolla upp det, massor av potentiella kunder finns i överflöd i denna "Stoop försäljning".
  • Det är ytterligare ett sätt du kan få din försäljning om någonsin de två första stegen är inte att passa, eller om du inte var tillåtet att ha din försäljning av husägaren föreningen. Detta kan ta lite mer ansträngning, men det är ändå värt det, helt enkelt ställa upp butiken strax utanför ditt samhälle, ut på vägen. Du är förmodligen kommer att behöva lite hjälp med att installera denna vägkanten försäljning, eftersom chansen att du kommer att behöva driva dina objekt en bit från hemmet. Som alltid, se till att annonsera och lägga vägbeskrivning till din vägkanten försäljning. På sätt och vis kan detta vara lika effektiv som de två första stegen, och kanske ännu mer på grund av mängden människor som reser den vägen.


Det finns många sätt att ha en försäljning utan en gård, och du kan välja den av de tre stegen ovan du vill prova.