O2i

Hur man har en försäljning välgörenhet rota

Organisera en försäljning välgörenhet rota är ett utmärkt sätt att hjälpa en vald välgörenhet och få samhället deltar i processen. Det tar lagarbete, lite organisation och mycket generositet. Här är vad du kan göra för att få välgörenhet försäljning.

  1. Bestäm vilken välgörenhet du vill samla in pengar till. Det kan vara för ditt barns klass i skolan eller du kanske vill hjälpa skicka dina lokala pojkar och flicka klubb till läger för sommaren. Det är bäst att låta mottagaren välgörenhet vet att du organiserar något för dem. De kanske kan hjälpa till genom att erbjuda användning av skyltar, eller ens låta dig använda deras utrymme! Placering namnet orsaken eller organisation du vill hjälpa stöd i att främja processen.
  2. Få hjälp. Du behöver volontärer att ställa och samla in donationer samt annonsera händelsen samt människan händelsen själva datumet. Ju fler desto roligare. Det är bäst om dina volontärer har fordon, såsom en pickup om du behöver plocka upp stora föremål för försäljning. Du kan dela upp dina frivilliga i logistik kommitté, reklam kommitté och finans (ansvarig för hantering av pengar som genereras).
  3. Ställ en plats och datum för ditt evenemang. Det bör finnas gott om utrymme att lägga ut alla dina försäljning objekt. När du ställer in datum, kan du be nu och annonsera. Post flygblad och affischer, sätta en annons i din lokala papper och annonsera på nätet.
  4. Hämta donationer. Du kan värva nätet genom att skicka ut massutskick eller lägga din Facebook-sida eller Craigslist. Se till att ange att objekt måste vara i gott skick. Om det skolbaserad kan du skicka ut ett brev till föräldrarna. Ange tidsfristen för att ta in artiklar för insamling.
  5. Förbered föremål till salu rimligt. Gruppera liknande objekt tillsammans, så din försäljning golvet kommer att anordnas. Till exempel kan alla väskor placeras på ett bord, upprätta ett separat område för skor, en annan för köksutrustning och så vidare. Placera kläder på galgar för korrekt visning värde. Du måste hålla priserna på enskilda objekt, eller grupp som saker och samma prisklass poster tillsammans i lådor. Ha frivilliga säljare skriver på papperslappar priserna på de poster personen har valt att göra det lättare för kassören stämma.
  6. På dagen för försäljningen, börja tidigt. Förbered en hel del förändringar, särskilt dollarsedlar. Ha en centraliserad kassasystem, har en miniräknare och säker sparbössa. Arbete i skift och låta tillräckligt avbrott för ditt team. Eftersom dagen fortskrider, kan du behöva minska dina priser för att avveckla allt. Du vill generera så mycket pengar som möjligt och inte vara kvar med en massa lager. Om din köpare säkring på priset, påminna dem om att det är för välgörenhet och vara villiga att förhandla om priset.
  7. Om du har några osålda objekt donera den till Goodwill Store eller ett skydd. Räkna pengar du gjort, skriver en rapport och brev för att ge till organisationen. Vänd pengar till organisationen så fort som möjligt.

Hur man har en försäljning välgörenhet rota. Bestäm vilken välgörenhet du vill samla in pengar till.
Hur man har en försäljning välgörenhet rota. Bestäm vilken välgörenhet du vill samla in pengar till.

Det är väl värt ansträngningen att organisera detta evenemang. Med en försäljning välgörenhet rota tar bara en dag, men de pengar du genererar kommer att kunna hjälpa din välgörenhet för att tjäna samhället långt efter din försäljning upphör.