O2i

Hur man hanterar en förseelse avgift

"Skyldig, oskyldig, eller ingen tävling," är de grunder du kan ta till när du står inför en förseelse avgift. En förseelse avgift definieras som ett brott som är straffbart med böter eller fängelse, ibland båda, med den senare för en mandatperiod som varar längre än ett år i ett län fängelse. Förseelse avgifter inkluderar snatteri, rattfylleri eller DUI, vårdslöshet i trafik, skadegörelse, narkotika innehav, prostitution och framkalla sexuella tjänster från en prostituerad, och offentlig störningar. Bara din run-of-the-mill kändis problem som visas på TMZ, verkligen.

Så om du befinner dig bli arresterad för en förseelse avgift, hittar du själv först få bokat och fotograferade på polisstationen, ombedd att betala för en bail bond, underteckna ett "löfte att visas" juridiskt dokument anspelar på din domstol datum, och troligen krävas enligt lag att komma in samhällstjänst för brott.

Annat än att, här är sätt att hantera en förseelse avgift:

Hur man hanterar en förseelse avgift. Samarbeta med polismyndigheterna.
Hur man hanterar en förseelse avgift. Samarbeta med polismyndigheterna.

  1. Samarbeta med polismyndigheterna. Aldrig motstå gripande om du vill komma i djupare problem än du redan har. Förtroende, vill du aldrig att få problem med polisen. Om du gjorde verkligen något fel, man upp. Om du var misstag arresterade, har du rätt att arbeta inom gränserna för lagen att få din post strukits på vägen.
  2. Skaffa dig en advokat. Dina Miranda rättigheter säger att du kommer att ges en om du inte har råd med en. Din advokat kan bidra till att minska ditt fall från förseelse till en överträdelse i vilket fall du inte kommer att spendera tid i slammer eller behöver du längre juridiska tjänster för domstol framträdanden hädanefter. En överträdelse endast innebär borgen och en smäll på handen, så att säga. Men du kommer fortfarande en polis rekord.
  3. Ingå en förhandling om erkännande. Du kan göra detta under en före rättegången konferens, en plats med vilken du kommer att få en chans att ange en grund och få domen just då och där eller gå din egen rättegång vid en tidpunkt som fastställs av domstolen.
  4. Avstå från att göra ett Li-Lo. Liksom i en bär grejen snabbstopp fotleden och som gör nyheter för annan kränkning. Hur som helst, när du blir ombedd att infinna sig i rätten, gör det annars kommer du att serveras ett häktningsbeslut. Om det inte är ett liv och död situation vilket innebär att du själv är på sjukhuset blödning från skottskada eller någon annan livshotande omständighet, någon anledning ger för att inte synas får du i mer trubbel med domaren. Problem i form av att betala en stor summa pengar för borgen och en arresteringsorder.
  5. Betala böterna. Du kan antingen betala denna förskott eller förhandla om en betalningsplan. Möt din betalningsplan i tid varje gång för att undvika att straffas ytterligare.

Hoppas att vad det är som du är anklagad för att bevisa att du oskyldig i slutet så att du inte kommer att ha detta på ditt namn för evigt. Även om det bara är en gemensam som du fångades med, kommer effekterna av detta hemsöka dig i livet.