O2i

Hur man handlar hyresgäster försäkring

Även om du inte äger ditt eget hem

Även om du inte äger ditt eget hem, det är fortfarande en bra idé att få en försäkring för att skydda dina personliga tillhörigheter. Många människor tror att bara husägare ska få försäkring, men hyresgästen försäkring kommer att skydda dina personliga ägodelar i händelse av stöld, brand, skador och andra förluster. Dessutom får du också täckning ansvarsförsäkring om någon blir skadad medan din plats.

Hur man handlar hyresgäster försäkring. Få bedömningar för alla objekt som du behöver för att få extra försäkring för.
Hur man handlar hyresgäster försäkring. Få bedömningar för alla objekt som du behöver för att få extra försäkring för.

Så här handla hyresgästen försäkring.

  • Gör en inventering. Det första du måste göra när man reser hyresgästen försäkring är att bestämma hur mycket du äger. För att göra detta, ta en titt runt ditt hem och skriva ner det beräknade dollarns värde det skulle kosta att byta ut dessa saker. Vissa objekt, t.ex. elektronik, skriva över tiden och kan kosta mindre att ersätta. Bara skriva ner sammanlagt för varje objekt kan du se och tänka på och lägga upp allt. Om du inte är säker, de flesta företag börjar priserna på 7470€ värt täckning så att du kan använda den som en riktlinje.
  • Få bedömningar för alla objekt som du behöver för att få extra försäkring för. Om du har specifika saker du behöver för att få ytterligare täckning för, måste du ha ett skriftligt bedömning för det. Alla försäkringsbolag kommer att sätta gränser för skadeståndsansvar för vissa saker, särskilt kontanter, smycken och målningar, oftast på högst 375€. Om du har objekt som kostar mer än så, till exempel en diamantring, så ska du försäkra detta under ett separat ryttare. Den extra kostnaden premie beror på den uppskattade mängden av objektet.
  • Få offerter. Ring några pålitliga försäkringsbolag och jämföra offerter för samma täckning. Kontrollera först med din nuvarande auto försäkringsbolag. Du kanske kan få ytterligare rabatter från antingen din bil eller din hyresgästen policy om du har fler än en politik med samma företag. Gå inte för det billigaste bolaget. Gå med en som har en tillförlitlig rykte om att betala snabba anspråk och har en hög rating.
  • Bestäm din självrisk. Om du behöver sänka din premie, kanske du vill spela med din självrisk. Om du är villig att betala en högre självrisk, kommer den årliga kostnaden för er politik går ner. Bortsett från din självrisk, kommer där du bor påverkar också din premie, liksom om du har något av föregående patentkrav historia.
  • Kontrollera täckningen. Innan du registrerar dig, kolla vad farorna omfattas av politiken. Bortsett från brand, kontrollera om du omfattas av skador från översvämningar, orkaner, jordbävningar, krig och andra naturkatastrofer.
  • Betala premien. När du väljer det företag du vill, betala premien och fylla i ansökan. En politik som är bra för ett år.


Få en kopia av politiken

Få en kopia av politiken. Du kommer också att behöva lämna in en kopia av ditt lager till din försäkringsagent. Detta kommer att vara en grund för anspråk i fall du har en förlust. Du kan också välja att göra en video inventering av dina tillhörigheter. Däremot håller inte dessa hemma. Spara den på din arbetsplats, eller ladda upp den på nätet så att du lätt kan komma åt den om du måste göra ett påstående.

Hyresgästen försäkring ger dig sinnesro du behöver för att skydda dig från eventuella förluster i framtiden. Kom försäkrad hos ett pålitligt företag idag.