O2i

Hur man håller en lönsam loppmarknad

Att ha en loppmarknad är bra sätt att tjäna pengar och samtidigt

Att ha en loppmarknad är bra sätt att tjäna pengar och samtidigt, för att rensa lite garderobsutrymme. Eftersom du är i huvudsak tjänar utan att spendera kapital, loppisar är bra fond Raisers för kyrkor, organisationer eller ens för personligt bruk av medlen. Det är också en bra tid att mingla med grannarna.

Hur man håller en lönsam loppmarknad. Att veta när man ska hålla din loppmarknad.
Hur man håller en lönsam loppmarknad. Att veta när man ska hålla din loppmarknad.

  • Att veta när man ska hålla din loppmarknad. Ett av de viktigaste inslagen för en lyckad loppmarknad är att välja en bra tidpunkt. Se till att vädret ska vara ljust och soligt, så att regnet inte kommer att förstöra dina objekt loppmarknad. Välj ett datum där det inte finns mycket att göra för dina grannar – när du vet att du inte konkurrerar med en rolig kör eller en kyrka händelse. Semester är bra val, liksom tider när du vet dina grannar har besökare så att det innebär fler gäster till din försäljning.
  • Samla dina objekt till salu. Med hjälp av dina vänner eller barn, städa upp din vindsutrymme och garderob av objekt som du vill avyttra. Skapa två kategorier av varor. Objekt som du verkligen vill göra sig av med oavsett priset (eller väsentligen du är redo att bara ge bort dem) och objekt som du är bara villiga att sälja om priset är rätt.
  • Sprida ordet. När du redan har valt ett datum för ditt garage försäljning, börja göra flygblad och låt dina grannar vet om din planerade försäljning. Inlägg tecken och sprida ordet genom de sociala nätverken som finns. Placera en stor affisch på ditt garage också, så att de vet var du kommer att hålla din försäljning.
  • Att bygga upp dina objekt. När du har dina objekt, börjar damma av och polering objekt så att du kan öka sin återförsälja värde. Kläder kan tvättas och strykas så att den potentiella köparen verkligen kan se dess potential. Detta är särskilt bra för objekt som du bara är beredda att sälja om priset är rätt.
  • Be andra att delta i också. Om du kan få dina andra grannar att ansluta din loppmarknad genom att sälja sina grejer så det skulle vara bra. En större försäljning område är mer intressant för större publik.
  • Prissättning dina objekt. För poster som du är villig att avyttra oavsett priset, sätta ihop dem i en låda eller har ett tecken på att alla omärkta objekt är 5€ varje eller mindre. Detta gör att du verkligen inte behöver följa dem så mycket eftersom du inte kommer att tjäna mycket från dem. För de objekt som du verkligen vill sälja till ett fast utbud av priset, börja placera taggar i dem. Du kan också färgkod dina taggar som alla blå-taggar är 5€ svarta taggar är 5€ och så vidare.
  • Visar dina objekt. Kontrollera att du har en SKIFT flotte där du kan hänga dina kläder. Bärbara tabeller är ett bra sätt att visa gamla böcker, cd-skivor och mindre objekt. Förvara små leksaker i korgar. Möbler och andra stora bitar ska placeras på framsidan för enkel transport och inspektion.
  • Göra plats för parkering och flytta runt. Om det är möjligt att överföra din bil till en annan plats under loppmarknaden, så. Så att människor har tillräckligt med utrymme att flytta runt.


Om möjligt

Om möjligt, har några enkla förfriskningar såsom citron vatten, så att dina gäster inte lätt får trötta rota igenom alla dina grejer. Vid slutet av dagen, bör du ha gjort en bra summa pengar plus, rensade du upp lite closet utrymme, också. Under de sista timmarna av din försäljning, markera ner dina priserna ytterligare så att du inte behöver dra tillbaka dem inne i ditt hus igen.