O2i

Hur man håller en häftapparat fastnar

Anordnas i våra PaperWorks kan verkligen hjälpa oss att hålla saker i ordning och göra jobb lättare. Det finns en massa saker som vi kan använda: gem, tejp och mycket mer. Men vad vi vanligen behöver är något praktiskt, något som är reversibel och är lätt att använda. Kanske en pålitlig häftapparat kan göra jobbet åt dig.

Hur man håller en häftapparat fastnar. Få en tom mjölkbehållaren.
Hur man håller en häftapparat fastnar. Få en tom mjölkbehållaren.

Men det vanligaste problemet som vi normalt möter med häftapparater är när häftklamrarna har fastnat. Häftapparat problem är oftast på grund av felaktig användning och genom att smälla klammern med händerna istället för att använda båda sidorna ordentligt genom att gripa den och trycka ihop försiktigt.

För att göra våra häftapparater "pålitlig", vi måste förhindra häftapparat problem från att hända. Vi kunde få lite hjälp från en improviserad häftapparat stabilisator. Du kan göra en egen. Det är mycket enkelt och kan göras av en gammal mjölkbehållaren. Det är enkelt, billigt och ekonomiskt.
Dessa är de steg om hur man gör en stapelvara stabilisator

 • Få en tom mjölkbehållaren. Rita en rektangel mätning ¾ tum bred och 3 inches lång och klipp ut försiktigt.
 • I mitten längden på rektangeln, skär en mindre rektangel som mäter 1/8 tum bred och 2 inches lång.
 • Du ska kunna göra en byxa-liknande struktur med en hög Innerben. Carve den oskurna änden av rektangeln med en ¼ tum bred och 1/16 tum djupa hack.
 • Öppna häftapparat. Placera snidade kanten eller liknade byxor "innersöm upptill av häftapparaten handtag. Sätt benen på båda sidor av våren. Du kan trimma sidorna om stabilisatorn inte passar.
 • Stäng häftapparaten och komma tillbaka till dina papper fungerar.

Du kan också använda den grundläggande häftapparat reparation.

Inkom häftklammer från en tunga häftapparat är mycket svåra att avlägsna eftersom de är längre. Använd alltid lämplig stapelvara storlek för dina häftapparater.
Inkom häftklammer från en tunga häftapparat är mycket svåra att avlägsna eftersom de är längre. Använd alltid lämplig stapelvara storlek för dina häftapparater.
 • Öppna din häftapparat genom att ta tag i två kanterna på din häftapparat och dra dem bort från varandra.
 • Med hjälp av en pincett, tillfälligt ta bort de goda häftklamrar från baksidan av häftapparat huvud.
 • Ditt mål är att ta bort alla goda häftklamrar tillfälligt och kontrollera om häftklamrar från fronten in i. Försök att använda en liten skruvmejsel med platt huvud i skjuta fastnat häftklammer i häftenheten huvudet.
 • Inkom häftklammer från en tunga häftapparat är mycket svåra att avlägsna eftersom de är längre. Öppna häftapparaten och dra i trådarna ut. Använd en nål nosed tång för att ta bort fastnat häftklamrar från häftningsenheten huvud. Du kan också släppa häftapparat några gånger för att lossa inkom häftklammer i värsta fall.

Här är några tips och varningar för dina häftapparat bekymmer.

 • Undvik att överbelasta häftklamrar i din häftapparat, vilket är den vanligaste orsaken till häftklamrar som fastnat.
 • Använd alltid lämplig stapelvara storlek för dina häftapparater. Den genomsnittliga stapelvara storlek passar inte i alla typer av häftapparater. Högkvalitativa klammer minska risken för att ha häftklamrar som fastnat.
 • Använd aldrig fingrarna för att ta bort häftklamrar som har fastnat. Använd andra spetsiga material istället.
 • Om fastnar inträffar är huvudregeln att peka på häftapparaten.
 • Utslitna stabilisatorer lätt ersättas genom att skära ut en ny stabilisator följa samma steg.