O2i

Hur man gör utskrivbara lotter: biljett utformning

Få tips för att skapa anpassade biljetter till ett lotteri

Utskrivbara lotter är svåra att skapa. Det kan tyckas enkelt eftersom du bara behöver göra flera kopior av en viss sida, men det finns mer att göra. Den tid och ansträngning du lägger på att göra dem kan vara mycket ansträngande. Först sak av sätt att göra dina biljetter äkta eller unik. Skapa sedan de faktiska sidorna, vilket kommer att kräva nytänkande och kreativitet. Enkelt uttryckt, är svårt att göra din egen lotteri eller kapitalanskaffning biljetter, men om du följer dessa steg kommer du att bli mycket framgångsrik.

  1. Utvärdera dina kunskaper och resurser. Dina chanser att få saker gjorda på rätt sätt i hög grad att bero på hur väl du starta processen. Om du har möjlighet att se till att du kan behöva hjälp i vissa avdelningar som konst eller grafik, sedan få lite hjälp. Ett särskilt exempel på hjälp du kanske vill är med Ticketprinting.com , är som en webbplats på Internet som kan förse dig med olika tjänster.
  2. Planera vad du måste göra. Det faktum att du söker på nätet om vad man ska göra är en bra början. Planera din budget, leveranser, arbetare, och tidsplan. Få massor av ledig tid, eftersom det kan ta en stund för att avsluta det hela. Lista dina leveranser så att du inte kommer att behöva gå fram och tillbaka till butikerna. Och eftersom detta kommer att innebära en hel del manuellt arbete, leta efter någon som kan hjälpa dig.
  3. Samla dina leveranser. En biljett är en bit papper som kan ge dig en omedelbar vinst eller det kan ge dig tillgång till den största upplevelsen i ditt liv, men innan det blev det, det var bara ett tomt ett större papper. Du kommer att behöva köpa en skrivare, massor av bläck och papper, fräsar, hål-stampers etc.
  4. Skapa din biljett designen. Oavsett om du vill göra det på egen hand eller om du vill ha någon hjälp, måste du skapa en unik design för dina egna biljetter. Gör det passar tillfälle eller händelse när de kommer att användas. Du kan placera en bild av priserna som en motorcykel eller bara några annonser på biljetterna förutom namn och fakta för ditt evenemang. Om du planerar att ge prispengar då det skulle hjälpa att placera i stora ord frasen "vinna pengar."
  5. Gör ordentliga identifieringar. Kontrollera att biljetterna kan verifieras lätt och de kan identifieras individuellt också. Dessa funktioner kan uppnås genom att placera en signaturstämpel eller märke på dem. För att göra den unik från resten av dina biljetter, kan du placera olika koder eller nummer på varje.
  6. Skriv ut biljetterna. Den mest tidskrävande delen av hela processen är när du skriver ut dina egna biljetter. Det kommer att ta ett tag, men om du har en skrivare som kan hantera tunga utskrift snabbare, då du är i god form. För att snabba upp saker och ting, kanske du vill använda två eller flera skrivare.

Hur man gör utskrivbara lotter: biljett utformning. Utvärdera dina kunskaper och resurser.
Hur man gör utskrivbara lotter: biljett utformning. Utvärdera dina kunskaper och resurser.

Dessa tips hjälper dig att skapa utskrivbara lotter. Med steg-för-steg-anvisningar, lämpliga material, och en hjälpande hand, blir det svårt jobb mycket lättare. Samla så många medhjälpare som du kan för att göra det en smidig process. Ju fler biljetter du har, desto fler människor köper.