O2i

Hur man gör pengar på att sälja flickor hår bågar

Funderar du på en bra pengar att göra systemet? Tja

Funderar du på en bra pengar att göra systemet? Tja, överväga att sälja hår bågar för flickor. Det finns massor av mödrar och små flickor som kommer att vara glada att kolla din fantasi och välgjorda hår bågar. Eftersom de redan vara trött på den vanliga saker som de ser från lokala hantverkare, kan du spänningen dem genom att erbjuda nya, härlig och färgglatt utformade rosetter hår. Här är några praktiska tips för dig att tänka på:

  • Craft håret bågar. Detta är starkt beroende av din kreativitet och uppfinningsrikedom. Naturligtvis är detta verkligen roligt om du är typen som älskar att sätta ihop lite grejer. Du kan gå på nätet och lära av otaliga gratis handledning. Bortsett från att förbättra dina kunskaper får du också möjlighet att välja dina leveranser klokt.
  • Räkna ut din prislappar. Hår bågar är prissatta på olika sätt. Vissa är verkligen dyrt, speciellt high-end typer. Andra är för billig. Eftersom marknadspriset punkter är alltför varierande och för oförutsägbar, försöka lista ut hur du kan göra din mycket konkurrenskraftiga. Inse att kvaliteten har ett pris men i slutet av dagen, är dina kunder kommer att gynna valuta för pengarna. Om prissättning dem individuellt blir en utmaning, kan du sälja dem uppsättningar. En uppsättning kan bestå av fyra delar, två små bågar hår och två stora.
  • Anpassa håret bågar. Sälja ditt hår bågar för bit inte lova bra inkomst. Du kan tjäna mer om du försöker att vara mer aggressiv. Det är en bra idé att prata med grupper av flickor. Target ballerinor, jublande squads och sociala klubbar. När du pratar med dem, förklara hur du kan anpassa hår bågar efter deras specifika behov. Du kan designa hår bågar för att matcha sina uniformer eller kläder. Du kan även ge dem rabatter för upprepade beställningar.
  • Marknadsföra dina hår bågar på nätet. EBay är en perfekt plats att låta din målgrupp veta om ditt hår bågar. Om dina mönster och stilar är verkligen imponerande, kan du förvänta dig ditt hår bågar för att sälja bra. Om du har en-av-en-slag bitar, folk kommer säkert att göra sitt bästa för att vinna auktioner. Att på sätt och vis innebär stora pengar!
  • Bygg upp ditt nätverk. När du har uppfyllt dina köpare, kan du enkelt be dem för några hänvisningar. De bör kunna rekommendera några av deras släktingar och vänner som också är intresserade att se dig samlingar. Om ditt hår bågar är underbara, de kommer säkert att rada upp. Och även om de redan har en hel del hår bågar, de kommer ändå att vilja ha mer, särskilt om de älskar vad de ser.


Paketera håret bågar fint

Hur man gör pengar på att sälja flickor hår bågar. Räkna ut din prislappar.
Hur man gör pengar på att sälja flickor hår bågar. Räkna ut din prislappar.

Paketera håret bågar fint. Du kan sätta dem i en speciellt utformad låda. Du kan också ha dem i en påse. Om du bunta dem väl, de kommer säkert att se mer intressant. Dina kunder kan även börja samla in dem. Så småningom är ditt hår bågar kommer att behöva ett varumärke. Så håll din design fräscha och mycket modernt. Låt inte kvalitet lida. Så länge du gör ditt jobb bra, är ditt hår bågar kommer absolut att sälja som smör i solsken.