O2i

Hur man gör pengar återförsäljning butik

Om du är den typen som vill äga sin egen verksamhet i stället för att stansa en klocka fem dagar i veckan från 9-5 och tid och en halv, måste du komma ihåg en ordspråket: Om du vill göra det stora, måste du börja i liten skala. Starta små förbereder dig för de större utmaningar som följer med att driva ditt eget företag. Börjar också med små affärsrisker och arbeta din väg till större och större hjälper dig att utveckla en känsla av affärer och ger dig insikt och erfarenhet när det gäller att driva ett företag.

Och som små starter går, du kan inte gå någon mindre än en sparsamhet butik. Sparsamhet butiker går av många namn: återförsäljning butik, butiker sändningen, andra butiker handen men de alla arbetar enligt samma princip att sälja används, begagnade objekt.

Hur man gör pengar återförsäljning butik. Utveckla ett öga för fynd.
Hur man gör pengar återförsäljning butik. Utveckla ett öga för fynd.

Återförsäljning eller butiker sparsamhet är en idealisk nystartat företag eftersom det finns lite kapital att investeras. Du kommer att tjäna ganska liten summa, men vad du tjänar på erfarenhet och insikt är mycket mer värdefullt.

Här är några tips när du startar din återförsäljning butik:

  • Utveckla ett öga för fynd. Du kan bygga upp ditt lager av varor om du har en stor näsa för fynd. Gå igenom loppisar överallt så att du kan fylla på objekt som du kan sälja i din sparsamhet butik.
  • Bli bra på att pruta och förhandlingar. Eftersom du köpa upp lager av saker som folk inte vill ha längre, försöka få dem till ett bra pris. Utveckla strategier köpslående om priser så att du kan få dem till rimliga priser och ändå gå med vinst från försäljningen. Den grundläggande kapitalistiska principen är att köpa lågt och sälja med vinst.
  • Spana ditt område. Innan du väljer var du ska ställa upp butiken, hitta ett område där din kommer att vara den enda sparsamhet butik / återförsäljning shoppa. Ingenting späder marknaden mer än att ha för mycket konkurrens i ditt område.
  • Spana tävlingen. Om området har andra sparsamhet butiker eller andra butiker hand, se vilken typ av lager de är bär. Ta del av vad de specialiserar sig på och vilken typ av materiel som de bär och specialiserar sig på något annat. Om du erbjuder något som de andra butikerna inte bär, kommer du behärska marknaden.
  • Specialiserade på vissa poster. En kant kan du ha på tävlingen kommer att specialiserat sig på vissa poster. De flesta sparsamhet butiker för något av allt, men i begränsade lager och val för kunden. Ju mer specialiserad man är med specifika objekt, desto fler valmöjligheter dina kunder kan ha och desto bättre din butik rykte kommer att bli.
  • Bli hjälp för dina kunder. Ju mer varm, välkomnande och hjälpsamma ni till dina kunder desto bättre är deras shoppingupplevelse kommer att bli och desto mer sannolikt är det att hänvisa dig till sina vänner. Vissa investeringar utöver monetära sådana.

Du kommer inte att vända Trump vinster i en vidareförsäljning butik men om du följer förslagen ovan ska du göra bra för dig även med en sparsamhet butik.