O2i

Hur man gör kreativa insamlingar

En otrolig händelse som är skandalöst unik är vad en fundraiser måste få pengar till välgörenhet eller en grupp. Fundraising är inte ett lätt jobb att göra, men med kreativitet och om det passar organisationernas sak, höja behövde pengar är alltid möjligt. Före staging händelsen, måste det finnas ett tydligt syfte varför fundraising måste göras. Folk som normalt inte kommer att bry sig om att spendera sina extra pengar om de vet att deras surt förvärvade pengar kommer att gå till värdefulla och meningsfulla projekt. Här är några kreativa fundraising idéer.

Hur man gör kreativa insamlingar. Skolbaserad insamlingsaktiviteter.
Hur man gör kreativa insamlingar. Skolbaserad insamlingsaktiviteter.

Skolbaserad insamlingsaktiviteter

  1. Gig för en sak. Elevrådet och alumni association kunde samarbeta för denna verksamhet. Student grupper kan bilda ett band och spela för natten. Om budgeten tillåter, kunde arrangören bjuda in ett lokalt band, som är favorit av ungdomarna. Biljettpriset ska vara överkomligt för eleverna. Att ha det ett pedagogiskt värde, kan en medlem av Alumniförening ha ett kort föredrag om vikten av att studera på allvar och förbereder sig för arbetslivet.
  2. Cake auktion. Elevrådet eller officerare i alla skolans organisation kan gå i spetsen för denna fundraising aktivitet. Detta kan göras när skolan firar Presidents 'eller grundare' födelsedag. Startbud bör vara kostnaden av kakan. Bara se till att auktionsförrättaren har ihållande förmåga så att han kunde höja priset på kakan till den högsta gränsen.
  3. Färdigheter showcase. Skolan och dess lärare bör ansvara för kreativa fundraising idé. Detta är ett samarbete med alla att göra evenemanget till en succé. En formell middag för föräldrar och andra välgörare, även med ett högre pris än en normal fin restaurang kommer säkert att stödjas eftersom det är deras barns arbete. När föräldrarna stolthet står på spel, är priset inte är ett problem.

Hotell och restaurang management eleverna kunde vara den grupp som ansvarar för menyn tillagning och servering av mat. Andra elever kan tilldelas dekorera lokalen. Företagsledning studenter kan tilldelas i biljettförsäljningen, studenter marknadsföring för biljetten och affisch layout och marknadsföringsstrategi själv. Fine Arts studenter och studenter med musik förmåga kan tilldelas för underhållning under middagen. Annan grupp studenter skulle kunna tilldelas andra behövs arbete. Naturligtvis skolan bör vara den att finansiera evenemanget.

Färdigheter showcase. Gemenskapens baserade kreativa insamlingsaktiviteter.
Färdigheter showcase. Gemenskapens baserade kreativa insamlingsaktiviteter.

Gemenskapens baserade kreativa insamlingsaktiviteter

  1. Familj picknick. Familjerna kommer säkert att stödja detta evenemang. Familj limning är lika viktigt som andra nödvändigheter i livet. Under evenemanget, kunde de deltagande familjen sälja sitt bäst förberedda recept till andra deltagande familjer. Arrangören ska också tillhandahålla spel så att familjerna kan interagera med varandra, stärker varje familjs relation och ha kul. Det behövs Fonden kan höjas genom inträdesbiljett plus det måste finnas en minimal avgift om deltagande familjen ska sälja något inuti picknickplats. Priser i spelen kunde inhämtas från företagens sponsring.
  2. Dansa & sjunga till spåret. Dans och sång är universellt språk för både unga och gamla. Bara se till att en separat händelse iscensatt för de två olika åldersgrupper. En sång och dans tävling under disco natten är en säker hit för disco fans.