O2i

Hur man gör kort liggande affärer

Ett visitkort är en av de bästa marknadsföring verktyg som kan hjälpa dig att sälja ditt företag. Det är ett bra sätt av reklam och främja din verksamhet. Det finns ett antal olika sätt för dig att skapa ett kort liggande företag. Det bästa sättet att göra ett kort liggande verksamhet är att själv skapa en. Detta gör att du kan konceptualisera vad kortet kommer att se ut och hur det kommer att tala om ditt företag. Följ de enkla stegen nedan för att skapa din alldeles egna kort liggande verksamhet.

Konceptualiserar

Hur man gör kort liggande affärer. Sammanställa affärsinformation.
Hur man gör kort liggande affärer. Sammanställa affärsinformation.

Konceptualisera. Det första steget att ta är att kreativt tänka på vad ditt visitkort ska se ut. Detta ska uppnås genom att tänka på branding identitet som du vill för ditt företag. Tänk på ditt mantra - vad ditt företag handlar om och vad är det som du vill att ditt företag att bli ihågkommen av. Något att tänka på är vilken typ av tjänst du erbjuder och hur du tänker erbjuda en sådan tjänst. Bra koncept att tänka på är kvaliteten på service och service orientering. Detta kommer att hjälpa dig att bygga på ditt koncept. Detta inkluderar logotyp och taglines som du kan inkludera en del av visitkortet.

Sammanställa affärsinformation

Sammanställa affärsinformation. När du har bestämt din branding koncept, är nästa sak att göra identifiera de uppgifter som behöver ingå som innehåll eller organ till kortet. Detta bör ge relevant information om ditt företag. Detta inkluderar den typ av tjänster som du erbjuder, kontaktinformation såsom fast telefon, mobiltelefon eller e-post, namn på personer att söka och andra viktiga saker som du vill inkludera i ditt kort.

Arbetet med kortdesign

Arbetet med kortdesign. När du har ord att sätta i ditt kort, är nästa sak som du behöver tänka på layouten. Detta tar hänsyn till hur du vill att informationen ska presenteras på visitkortet. Identifiera var logotypen, tag linjer och kontaktuppgifter kommer att placeras. Identifiera typsnitt och färger du ska använda på samma sätt. Du kan ha logotypen taglines eller grafik framför tillsammans med uppgifter om dina tjänster och placera kontaktuppgifter på baksidan. Besluta om vad som kommer att göra ditt visitkort ren, organiserad och catchy. Du kan surfa på internet för att få idéer om grafik och layout av kort. Detta kommer att ge dig tips som hjälper dig att komma igång.

Skapa kortet. När du har identifierat designen, gå vidare och börja arbeta på visitkortet skapelsen. Du kan använda enkla Microsoft Office-program som hjälper dig att göra det som Word eller PowerPoint. Om du vill att det ska se mer sofistikerad, sedan gå vidare och använda programvara papper projekt för att skapa ditt kort.

Skriv ut

Sammanställa affärsinformation. Arbetet med kortdesign.
Sammanställa affärsinformation. Arbetet med kortdesign.

Skriv ut. Skriv ut kopior av ditt visitkort. Gör tillräckligt många exemplar och göra dem tillgängliga i din butik. Fördela kort till dina anställda och din familj så att de lätt kan överlämnas till potentiella kunder som är intresserade av tjänsten. Ge dina kunder extra kopior så de kan också hänvisa dig till sina vänner.

Ett visitkort är ett enkelt och säkert sätt att bygga ditt varumärke och sprider ordet till människor som ditt företag är redo att ge service till dem. Visitkort behöver inte vara alltför fint. Det viktiga är att det är kortfattad och ger information om ditt företag.