O2i

Hur man gör ett bud regering kontrakt

Regeringen har skillnaden av konsekvent vara en av de största arbetsgivarna medborgarnas, men du behöver inte få en heltidsjobb för att få en regering lönecheck. Om du erbjuder ett företag eller en tjänst, kan du lära dig att göra ett bud regering kontrakt att leverera din produkt eller tjänst till en specifik myndighet och njuta med regeringen som en stadig betalande kund.

En mängd olika myndigheter sätter rutinmässigt ut en inbjudan till Bud (IFB) för att säkra produkter och tjänster från privata företag. När regeringen begär ett bud, innebär att det inte finns utrymme för att förhandla priset. Den särskilda myndighet vet vad den behöver och nu bara behöver hitta ett företag som kan erbjuda den produkten eller tjänsten till det lägsta priset. En IFB skiljer sig från en offertförfrågan (RFP) i att det inte vicka utrymme för att ändra specifikationerna eller någon av de avtalade riktlinjerna. Du måste vässa din penna och räckte ut din bästa och lägsta bud eftersom när parametrarna i avtalet anges, kan du inte ändra eller ändra någon av de specifikationer.

Hur man gör ett bud regering kontrakt.
Hur man gör ett bud regering kontrakt.

IFB kontrakt gäller i allmänhet en betalning på minst 74.630€ och kan innebära allt från brevpapper eller mattor till kontorsbord eller kopiera utrustning. Börja söka genom lokala län och stad webbplatser regeringen för IFB inbjudningar som beskriver de exakta specifikationerna för upphandlingen för projektet. Small Business Administration (SBA) har även tips om budgivning på statliga kontrakt på sin webbplats.

Var noga med att fylla i nödvändiga pappersarbetet så noggrant och fullständigt som möjligt, och lämna vad som kallas en "sluten bud" innan tidsfristen för att ta emot IFBs. Det är oftast inte mycket tid som går mellan en IFB som meddelats och tidsfristen för budgivning, så var uppmärksam på balansdagar. Det är tillåtet att se tidigare IFB anbud avseende det avtal som du söker, så ta dig tid att se vad budbelopp lyckades vinna kontraktet i det förflutna och bestämma ditt bud därefter.

Vid utgången av tidsfristen, öppnar en regeringstjänsteman alla förseglade anbud och läser dem får så att de kan registreras, med det lägsta anbudet tilldelades anställningsavtal.

Hur man gör ett bud regering kontrakt.
Hur man gör ett bud regering kontrakt.

Kontrollera med Small Business Administration för att få ett behörighetsbevis (COC) som vissa myndigheter behöver för att bevisa att ditt företag kan fungera på rätt sätt för att uppfylla villkoren i avtalet. Det är också bra att ge myndighet med en webbadress och andra säljfrämjande material som bevisar din erfarenhet och livslängd i näringslivet.