O2i

Hur man gör en miljon på ebay (eller åtminstone göra ett företag)

eBay har vuxit till världens största online-butik, och det fortsätter att växa eftersom fler människor vänder sig till Internet för att göra sina inköp och försäljning. Om du deltar i detta kan du göra potentiellt enorma vinster från eBay. Om du gör saker rätt, kan du hamna ända upp till en miljon dollar på ditt bankkonto:

Hur man gör en miljon på ebay (eller åtminstone göra ett företag). Om du inte har ett paypal-konto, registrera dig för ett.
Hur man gör en miljon på ebay (eller åtminstone göra ett företag). Om du inte har ett paypal-konto, registrera dig för ett.

  1. Om du inte har ett PayPal-konto, registrera dig för ett. Du behöver detta för att genomföra dina online transaktioner. Besök www.paypal.com och har själv registrerat genom att fylla i din personliga information och bankkontonummer. Du kan behöva kortingång kreditkortsuppgifter för att verifiera din identitet.
  2. Registrera dig på eBay och hålla ditt användarnamn och lösenord säkert. Vet eBays regler och föreskrifter. Detta hjälper dig i dina transaktioner och rädda dig från en massa problem.
  3. Göra en del efterforskningar. Studera din marknad. Utnyttja olika online-verktyg. Hitta saker som människors köpvanor, vilka produkter de köper oftast, särskilt produkter som har hög efterfrågan men lite utbud, och produkter som du lätt kan källa. Forskning marknadsföringsstrategier du kan använda för att sälja dina produkter på nätet.
  4. Sälj saker. Du kan sälja dina egna grejer som du gör i garage försäljning. Du kan också erbjuda sig att sälja andras saker. Du kan köpa från eBay och även sälja online på en markering. Köp grossist från tillverkare och sälja dessa detaljhandeln. Du kan också sälja sällsynta eller svåra att hitta objekt med rabatt. En annan bra idé är att sälja produkter tillgängliga i ditt område eller land, men inte i resten av världen. Du kan sälja antikviteter och samlingar för dem som älskar dem. Hemligheten är att möta människors behov och vara kreativ i marknadsföringen.
  5. Lära sig att göra listor. Att eBay listor är lätt. Det är hur du presenterar och skriv ditt objekt i listan som kan göra en skillnad. Du kan fräscha upp din skriftliga färdigheter, eller hänvisa till marknadsföring böcker om hur man skriver uppmärksamhet greppa listor. Beskrivningarna skall vara lockande, men undvik lama fraser som "unik" eller "det perfekta valet."
  6. Inlägg bilder på dina produkter. Folk vill veta hur ditt objekt ser ut, så att de kunde bedöma huruvida det är ett bra köp. Ta bra bilder med en bra kamera. Du kan ta fotografi klasser eller använda verktyg bildredigering att göra bilder mer tilltalande.
  7. Spåra dina framsteg. Övervaka hur mycket du tjänar genom att regelbundet kolla din statistik visas i ditt konto.
  8. Sänka kostnaderna. Tjäna mer genom att spara på kostnader och avgifter. Utnyttja det du har. Till exempel, för att spara på fraktkostnader, kan du be din kurir för frekventa kunder rabatter. Eller så kan du minimera dina resekostnader genom att be kurir att plocka upp varor i stället för att släppa av sina kontor.
  9. Bygga förtroende. Se till att din produkt är vad köparna förväntar sig. Skicka din produkt i tid och leverera en produkt av hög kvalitet. Gör allt du kan för att göra dina kunder nöjda, men var ärlig och rättfram. Håll dina löften. På så sätt kommer köparna skicka bra feedback.

Avsättas och förbli optimistiska

Avsättas och förbli optimistiska. Framgång kommer inte över en natt, så var beredd på att göra misstag och lära av dem. Ge aldrig upp! Detta är den ultimata hemligheten till framgång i Ebay försäljning. Göra en miljon på Ebay kan låta löjligt, men det är möjligt om du ständigt förbättra dina strategier, utöka dina kunskaper och upprätthålla en positiv attityd.