O2i

Hur man gör en enkel mall kostnadsförslag

Ett kostnadsförslag är den ungefärliga möjliga kostnad för varje produkt

Ett kostnadsförslag är den ungefärliga möjliga kostnad för varje produkt, program eller uppgift som beräknas enligt befintlig information. De fyra vanligaste typerna av kostnadsuppskattningar är planering uppskattning eller boll park uppskattning, vilket är en grov beräkning av priser som är inom en praktisk räckvidd värden, och är oftast för informativt bruk, den preliminära budgeten som är en preliminär beräkning baserad på exakta kostnadsuppgifter, firman uppskattning som kan användas när man ingår ett bindande avtal, och inte-till-överträffa / inte-mindre-än beräkning, som kan vara antingen den mest eller den minsta som krävs för att genomföra ett visst projekt och är baserad på en fast kostnad approximation. En uppskattning mall är utformad för att organisera alla data för kostnadsuppskattning. Genom att använda ett ordbehandlingsprogram eller kalkylprogram, kan du spara pengar genom att göra din egen mall och använda det för alla dina jobb kostnadsuppskattning. Såhär:

Hur man gör en enkel mall kostnadsförslag. Öppna ett nytt dokument.
Hur man gör en enkel mall kostnadsförslag. Öppna ett nytt dokument.

  • Öppna ett nytt dokument. Skriv "Utrop" som du titeln på den översta delen av sidan. Ditt företags namn, telefonnummer, adress och andra kontaktuppgifter måste skrivas under din titel.
  • Fyll i dina kunduppgifter på ett bord du infogar som kommer att ha tillräckligt med utrymme för alla uppgifter. Detta måste innehålla kundens kontaktuppgifter som namn, adress och telefonnummer. Inkludera datum. När du gör en uppskattning för reparationer av bilar, skapar ett utrymme för att skriva i fordonet beskrivningen.
  • Nedanför kundinformation området, skapa en annan tabell där du kan placera i alla relevanta kategorier angående uppskattningen. Du måste ha tillräckligt med ledigt utrymme att fylla i både arbetsbeskrivning och uppskattat belopp. Delar och arbetskostnader är extra kategorier att lägga in för fordons-och byggprojekt.
  • Din uppskattning måste fyllas med ett utrymme som ges för nedbrytningen av det fulla beloppet för jobbet. Upplysningar är normalt placerade vid den nedre delen av sidan. Du kan spara dessa mallar för framtida bruk.
  • Gratis nedladdningsbara mallar görs också tillgängliga från webbplatser som Microsoft Word-mallar, bland andra. Du kan använda dem som dina tomma formulär och fyll dem med all din kostnadsuppskattning information. Project Bubble är en annan webbplats som du kan besöka när du skapar en mall för dina jobb kostnadsberäkning. Deras "Projekt Mallar" hjälpa dig att göra en bra mall som du kan kopiera till olika jobb.

Göra en mall kostnadsberäkning är ett effektivt sätt att inte bara hålla allt ditt arbete organiseras, men också att kunna presentera dem på ett professionellt sätt. Du kommer att finna det en mycket praktisk hjälpreda för dig själv eftersom du kan se alla dina data på ett precist och entydigt sätt som kommer att behålla jobbet mindre komplicerat på din sida av staketet. Dina kunder kommer också att uppskatta det faktum att du har vidtagit åtgärder för att ge dem en tydligare bild av vad jobbet du gör för dem innebär. Med väldigt lite ansträngning från din sida, kan du komma med ett praktiskt sätt att göra ditt jobb mycket enklare för dig att göra.