O2i

Hur man gör en betalning med bankkort till Time Warner Cable

Betala räkningar på Internet kommer att hjälpa dig att spara tid och bra för miljön eftersom du sparar papper. Utnyttja fördelen att göra utbetalningar på nyanlända skulder så att du inte kommer att vänta på att rensa din check. Dessutom kommer du inte frukta att du kan förlora din betalning via e-post.

Det finns många företag som erbjuder digital kabel prenumeration och Time Warner Cable är en av dem. Time Warner Cable är en av Europas största tv-bolag. Vad är bra om företaget är de accepterar betalning online vilket gör livet för sina abonnenter lättare. Nedan finns steg och guider om hur man gör en betalning med bankkort till Time Warner Cable.

  • Förstå de andra betalningsformer som Time Warner Cable erbjuder. De andra typer av betalningar innefattar betala automatisk, betala personligen, betala per post, betala med telefon, och online att betala räkningar. Fråga eller göra forskningen om andra betalningsformer eftersom alla har sina egna fördelar att erbjuda. Oavsett betalning du föredrar, kommer dina räkningar dras från din kontroll konton eller besparingar. Det kan också laddas i ditt kreditkort. Kreditkort som du kan använda för online betalningar kan vara Discover, MasterCard, eller europeiska Express kreditkort. Observera att du bara kan använda ditt betalkort om det är också en kreditkort.
  • Registrera dig i Time Warners online-fakturering tjänst. Du måste registrera dig för att PayXpress tjänsten Bill Pay eftersom det är det enklaste och snabbaste sättet att betala dina räkningar. PayXpress är Internet betalningslösning av Time Warner Cable. PayXpress ge abonnenterna till förmån för visning, hantera och betala deras online-konto. Besök och navigera Time Warners webbplats och klicka sedan på PayXpress knappen räkningen lön från höger sida av webbplatsen. Ange ditt postnummer så att du kan logga in och registrera dig. Välj din stad, region och stat. Klicka PayXpress räkningen igen.
  • Få och behålla din kund kodnummer hands. Du kommer att få ett unikt 4-siffrigt nummer som visas på din månatliga kontoutdrag. Du behöver din kund kod för att registrera sig för PayXpress. Du behöver också din kund kod om du kommer att begära en bortglömd PayXpress användarnamn eller lösenord.
  • Läs villkoren för payxpress. Det är viktigt att förstå dem ordentligt. Hitta villkor länken på webbplatsen.
  • Logga in på ditt Time Warner Cable konto. Ange ditt lösenord och webb-ID. Klicka lön räkningen knappen. Du har online betalningsalternativ som check, betalkort, kreditkort och elektronisk överföring. Välj önskat alternativ i att betala dina räkningar.
  • Kontakt Time Warner Cable om du behöver hjälp. Ring kundtjänst Time Warner Cable genom att klicka på kontakta oss knappen från hemsida Time Warner Cable. Kom ihåg att du har rätt att ställa några frågor så fråga om du har registrering, betalning eller tv-show förfrågningar för dig att optimera fördelarna med att prenumerera på en av de mest utmärkta digitala kabelbolag.


Lär dig mer om Time Warner Cable före registreringen

Hur man gör en betalning med bankkort till time warner cable. Förstå de andra betalningsformer som time warner cable erbjuder.
Hur man gör en betalning med bankkort till time warner cable. Förstå de andra betalningsformer som time warner cable erbjuder.

Lär dig mer om Time Warner Cable före registreringen. Det finns många funktioner som du kan njuta av. Se till att du kommer att optimera funktionerna så att du kan få dina pengar är värt.