O2i

Hur man gör det mesta av finansinstitut

Finansinstituten finns i en mängd olika former och storlekar. Utvärdera dina behov och bestämma vilken typ av finansiellt institut bäst uppfyller dessa behov.

Om du letar efter ett företag bankrelation

Om du letar efter ett företag bank relation, överväga vilka produkter och tjänster som finns tillgängliga: business kontroll, besparingar affärer, banköverföringar, remburser, företagslån, SBA garanterade lån, bara för att nämna några. Jämför avgifterna för dessa produkter och tjänster. Prissättning kan vara mycket konkurrenskraftiga.

Om du vill ha en personlig bank relation

Hur man gör det mesta av finansinstitut. Bestäm dina behov.
Hur man gör det mesta av finansinstitut. Bestäm dina behov.

Om du vill ha en personlig bank relation, överväga dessa produkter och tjänster: kontroll, besparingar, bankcertifikat och andra investeringsprodukter. Letar du efter ett bostadslån? En bil lån?

Bestäm om du vill ha en lokal bank eller ett som är regional eller ens nationell.

Dessa är några preliminära saker att tänka på att göra ditt beslut. Kom ihåg att, just nu, är konton försäkrade av FDIC upp till 186570€. Om du har pengar över det, kan det vara bäst att sprida dessa konton runt för att se till att alla dina pengar är försäkrade.

Om du letar efter ett företag bankrelation. Om du vill ha en personlig bank relation.
Om du letar efter ett företag bankrelation. Om du vill ha en personlig bank relation.

Andra saker att tänka på när du bestämma att göra det mesta av finansiella institut omfattar följande:

  1. Bestäm dina behov. Bestäm priset för bekvämlighet. Många finansiella institutioner har ett stort ATM nätverk, de har många grenar. De flesta, om inte alla, bedriva bank över internet. Vill du kunna avlägsna fånga ditt företags insättningar så att du inte behöver gå in i en gren för att göra dessa insättningar?
  2. Bestäm vilken typ av relation du vill ha med din bank. Föredrar du anonymitet, eller vill du att någon ska veta ditt namn varje gång du går in i en gren? Om du inte behöver gå in i en gren, sedan en internetbank kan vara perfekt för dig.
  3. Vill du en personlig bankman, någon som kan hantera både ditt företag och personliga behov? Föredrar du att hålla din verksamhet och personliga konton hos olika banker?

Alla dessa faktorer är viktiga när du bestämmer hur man gör det mesta av din finansiella institutioner. Om räntorna är ett bekymmer, sedan jämföra priserna för olika sparformer, såsom bankcertifikat och pengar konton marknaden. De är lätt sökbart på Internet. Överväg andra finansiella institutioner än bara banker, till exempel, kreditföretag också erbjuder många produkter och tjänster.

Göra det bästa av finansiella institutioner kräver att du göra det mesta av din tid och energi. Gör en önskelista och sedan hitta den finansiella institution som passar dig.