O2i

Hur man gör byar för layouter modell tåg

Göra dina egna byar för modell tåg layouter behöver arbete och rätt beslutsamhet att kunna komma fram till något som är bra. Det kräver talang med en kombination av flera färdigheter för att avsluta ett. Det är som att ett konstverk medan du använder intelligens och kunskap. Av denna anledning är byggnaden ett något som du kan vara stolt över.

  • Förbered de saker du behöver. De råvaror du skulle behöver är följande: modell tåg, tåg spår, Stiftelsens styrelse, hantverk trä, hantverk lager, linjal, penna, lim, lera, färg, pensel, såg, spatel, hantverk kniv och miniatyrer av bilar , träd och strukturer stad. Du kan dock använda något med din fantasi för att lägga till liv och att göra det mer realistiskt. Det finns inga exakta verktyg och material för dessa, du kan använda din påhittighet att komma med den speciella utseende som du vill uppnå.
  • Bestäm din stad design. Du kan kopiera en design och basera den från en riktig stad eller ort tåg byn från var som helst i världen, eller så kan du göra din egen tåg by kommer upp från dina egna idéer. Det är lämpligt att du skissa önskade layouter för byn tåget som du kommer att skapa. Du måste använda en skala för hela modellen för att göra det korrekt och realistiskt. Du kan börja med två inches för ett objekt sedan resten ska stå i proportion till dess storlek.
  • Förbered grunden. Lägga grunden som du kommer att använda för din foundation ombord. Du måste använda en stark och fast material så att du kan vara lugn när du gör resten av arbetet. Börja sedan att göra din egen miniatyr byggnad. Det kan också köpas utan att spara på kostnader, kan du göra egna. Du kan använda återvinningsbara material såsom små lådor eller kartonger och skog hantverk. Placera sedan din miniatyr byggnader på deras utsedda läge.
  • Gör små byggnader. Du måste spåra en layout av byggnader på kartong eller material som du väljer att använda för att göra det. Följ rätt skala som du anger för det. Börja sedan skära varje byggnad layout på lämpligt sätt. Du måste spåra fönster och dörrar för varje byggnad och där det ska placeras för att slutföra idén till den. Börja sedan måla miniatyr byggnader i enlighet därmed. Du kan lägga till detaljer för att förbättra sitt utseende. Bestäm om det skulle vara en tegel-liknande eller betong-liknande byggnad. Följ bara designen som du baserar det eller beroende på din vision om hur byggnaden skulle se ut.
  • Skapa landskapet. Gör ett landskap för din by med lera. Börja blanda din lera. Följ rätt undervisning och proceduren från tillverkaren. Nu börja tillämpa lera på fundamentet styrelsen för ungefär en halv tum. Tillämpa den på hela styrelsen och det kommer också att tjäna som en grund för resten av arbetet. Skapa sedan rätt landskap som du vill uppnå för din by som kullar och tunnlar och behövs andra detaljer men gör ytan för byggnader så platt som möjligt. Efter avslutad landskapet för det låter det torka i ca två dagar sedan gå vidare till nästa steg.
  • Fäst byggnader och konstruktioner. Nu när du är klar landskapsarkitektur, är det dags att lägga till alla de strukturer som krävs för att det såsom miniatyr byggnader, bilar, träd och så vidare. Du måste lämna landskapet i din by genom att måla rätt färg för omgivningen som gör en snö färg för toppen av bergen. Sätt rätt färg för kullar, tunnlar, järnvägar och trottoarer. Du kan börja fästa byggnader, bilar, järnvägar och människor och andra speciella detaljer för det.


Hur man gör byar för layouter modell tåg. Förbered de saker du behöver.
Hur man gör byar för layouter modell tåg. Förbered de saker du behöver.

Efterbehandling din egen by för layouter modell tåg är en mödosam men uppfyller prestation. Du har skapat en konst som visar den del av strukturen, landskap och 3D-modellering. Att inte nämna detta är roligt att göra också.